Închide meniul

Mihai Stoica a anunțat cine va fi noul căpitan de la FCSB, după despărțirea de Florin Tănase: „S-a decis! Mereu a fost ascultat în vestiar”

Cosmin Cioboată Publicat: 27 iulie 2022, 23:51

Reclamă
Mihai Stoica a anunțat cine va fi noul căpitan de la FCSB, după despărțirea de Florin Tănase: „S-a decis! Mereu a fost ascultat în vestiar

Jucătorii de la FCSB, după un gol marcat

Jucătorii de la FCSB, după un gol marcat / Hepta

Mihai Stoica a anunțat că Florinel Coman va fi noul căpitan de la FCSB, după despărțirea de Florin Tănase. Managerul general al vicecampioanei României a explicat cum a fost ales „Mbappe de România” pe postul de lider al vestiarului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chinuit de accidentări, Coman a avut prestații modeste în sezonul precedent, însă în noua stagiune pare mult mai motivat și vrea să strălucească din nou la formația „roș-albastră”, sub comanda noului antrenor, Nicolae Dică.

Mihai Stoica a anunțat cine va fi noul căpitan de la FCSB, după despărțirea de Florin Tănase

Mihai Stoica este convins că Florinel Coman este jucătorul cel mai potrivit pentru a purta banderola de căpitan la FCSB, după plecarea lui Florin Tănase în China.

MM l-a descris pe atacantul de 24 de ani drept „o voce ascultată în vestiar”. Octavian Popescu și Darius Olaru vor fi variantele de rezervă pentru rolul respectiv, în momentele în care Coman nu va fi disponibil:

„S-a decis! Noul căpitan este Florinel Coman. Ceilalți sunt Octavian Popescu și Darius Olaru. Nu decide vestiarul, nu are cum.

Reclamă

Coman este căpitan din două motive. A apărut în viața lui profesională o schimbare majoră, e foarte serios, implicat în antrenamente. Și mereu a fost o voce ascultată în vestiar. Chiar are voce, charismă, calități de lider. Chiar dacă din afară nu se vede. Noi știm ce este în interior!

A venit un antrenor nou care a spus «vreau să vorbiți, vreau voci». Olaru este tăcut, Coman are voce. Este foarte important! Am avut căpitani impuși care aveau doar banderola” , a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Mirel Rădoi, căpitanul preferat al lui Mihai Stoica: „Le era frică de el!”

Mihai Stoica și-a amintit de „cel mai puternic căpitan” pe care l-a întâlnit în cariera sa petrecută în fotbal: Mirel Rădoi.

Reclamă 4 / 0/3

Managerul general de la FCSB a dezvăluit că, atunci când fostul mijlocaș intra în vestiar, toată lumea se oprea din ce făcea:

„Pintilii nu a avut banderola mult timp, dar el era mereu căpitan. Rădoi poate era cel mai puternic în vestiar, dintre toți căpitanii pe care i-am întâlnit în 30 de ani de carieră.

Am văzut jucător cu statut care vorbea la telefon și se oprea când intra. Le era frică de Mirel! Când Mirel era căpitan, jucătorii care întârziau veneau și plăteau singuri amenda într-un dulap de la intrare”, a mai spus MM.

EXCLUSIV | Florin Tănase pleacă de la FCSB, iar Gigi Becali dă un nou „tun” financiar

Florin Tănase (27 ani) pleacă de la FCSB, iar Gigi Becali dă un nou „tun” financiar. „Tase” va fi plătit regeşte în China, unde va evolua în următorii doi ani şi jumătate. Antena Sport vă prezintă, în exclusivitate, detaliile contractului internaţionalului român.

Următoarea destinaţie a lui Florin Tănase este China. Potrivit surselor Antena Sport, internaţionalul român va avea acolo un salariu uriaş de 1 milion de euro pe an. Acesta va semna un contract valabil doi ani şi jumătate, plus încă unul opţional. În schimbul său, Gigi Becali va încasa suma dorită: 3 milioane de euro, clauza sa de reziliere.

Cotat la 5.5 milioane de euro, Florin Tănase a ajuns la FCSB în 2016, de la Viitorul Constanţa. Gigi Becali i-a plătit lui Gică Hagi 1.5 milioane de euro pentru transferul său.

În perioada petrecută în tricoul roş-albastru, Tănase a evoluat în 227 de meciuri, reuşind să înscrie 83 de goluri şi să ofere 41 de pase decisive. Un singur trofeu a câştigat Florin Tănase la FCSB: Cupa României, în sezonul 2019-2020.

Reclamă

Timp de două sezoane, Florin Tănase a fost golgheterul României. În ediţia 2020-2021 a reuşit 24 de goluri, iar în ediţia 2021-2022 a reuşit 20 de goluri.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:00 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:55 LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” Vezi toate știrile
Citește și