Închide meniul

A fost haos la SUA – Mexic. Arbitrul a acordat patru cartonaşe roşii şi a întrerupt meciul din cauza scandărilor

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 16 iunie 2023, 11:35

A fost haos la SUA – Mexic. Arbitrul a acordat patru cartonaşe roşii şi a întrerupt meciul din cauza scandărilor

A fost haos la SUA - Mexic

Weston McKennie, în timpul meciului SUA - Mexic / ProfiMedia

A fost haos la SUA – Mexic. Americanii au obţinut calificarea în finala Ligii Naţiunilor CONCACAF, după ce au trecut de Mexic cu 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida a fost marcată de incidentele din repriza secundă. Cele două echipe au terminat meciul în 9 oameni, iar arbitrul a întrerupt partida din cauza scandărilor homofobe.

A fost haos la SUA – Mexic. Arbitrul a acordat patru cartonaşe roşii şi a întrerupt meciul din cauza scandărilor

SUA vor juca în finala Ligii Naţiunilor CONCACAF contra Canadei, după victoria cu Mexic, scor 3-0. Pulisic a deschis scorul în minutul 37, după care a majorat diferenţa imediat după pauză, în minutul 46. Scorul final a fost stabilit de Pepi în minutul 79.

Repriza secundă a partidei care s-a jucat pe Allegiant Stadium nu a fost lipsită de incidente. SUA şi Mexic au avut câte doi jucători eliminaţi, după ce Weston McKennie, Sergino Dest, Cesar Montes şi Gerardo Arteaga au văzut cartonaşul roşu.

Primul eliminat a fost Montes, după ce l-a lovit pe Balogun. Două minute mai târziu, Weston McKennie a văzut şi el cartonaşul roşu, după ce l-a luat de gât pe Sanchez. Americanul a părăsit terenul cu tricoul rupt. În minutul 86, Dest şi Arteaga au fost eliminaţi după ce s-au luat la ceartă.

Reclamă

Pe lângă tensiunea din teren, fanii mexicani au cauzat întreruperea jocului în minutul 90 din cauza scandărilor homofobe. Jocul a fost reluat, dar mexicanii au continuat scandările, astfel încât arbitrul Ivan Barton a decis să fluiere finalul partidei în al optulea minut de prelungire din cele 12 arătate iniţial.

„Sunt supărat, meciul nu trebuia să se transforme în aşa ceva. Nu trebuie ca astfel de lucruri să se mai întâmple. Acum ne vor lipsi doi jucători foarte buni în finală”, a declarat Christian Pulisic, potrivit dailymail.co.uk.

Reclamă 4 / 0/3

Canada, adversara SUA în finala Ligii Naţiunilor CONCACAF

În cealaltă semifinală, Canada a câştigat partida cu Panama cu 2-0. Pentru canadieni au marcat Jonathan David şi Alphonso Davies, în minutele 25, respectiv 69.

Luni dimineaţă, Canada şi SUA vor juca finala Ligii Naţiunilor CONCACAF, de la ora 03:30. De la ora 01:00, Panama şi Mexic se vor întâlni în finala mică.

Kosovo – România e pe Antena 1 și în AntenaPLAY

România are două meciuri „de foc” în luna iunie. În primul joc, vineri, 16 iunie, de la 21:45, naţionala României va juca în Kosovo, urmând ca peste 3 zile, luni, 19 iunie, de la 21:45, să evolueze la Lucerna împotriva Elveţiei. Partida României cu Kosovo va fi în exclusivitate pe Antena 1, dar și în AntenaPLAY.

După primele două meciuri din Grupa I, naţionala României este pe locul 2. Are maximum de puncte şi este despărţită doar prin golaveraj de liderul Elveţia. Kosovo are 2 puncte, în timp ce Andorra şi Israel au câte un punct. Naţionala Belarusului este singura fără punct.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și