Închide meniul
Video

Kosovo – România 0-0! Am scăpat cu o remiză, după ce kosovarilor li s-a anulat un gol! Meciul a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 iunie 2023, 23:38 / Actualizat: 17 iunie 2023, 1:17

Reclamă

Duel încins în Kosovo - România / FRF

Kosovo – România 0-0! Meciul a fost urmărit în format LIVE VIDEO, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Jucătorii lui Edi Iordănescu au încheiat la egalitate, la Priştina, un meci care avea o miză uriaşă în grupa I din preliminariile pentru EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tricolorii aveau maximum de puncte înaintea „dublei” cu Kosovo şi Elveţia. Au acum 7 puncte din 3 jocuri. România a învins Andorra (2-0) şi Belarus (2-1) în primele două meciuri din preliminarii. Tricolorii sunt acum pe 2 în grupa de calificare I pentru Euro 2024, cu 2 puncte mai puţin decât liderul Elveţia.

Kosovo – România 0-0 LIVE VIDEO

Fluier final! 0-0 s-a încheiat Kosovo – România!

Min. 90+5: Deian Sorescu a fost aproape de gol, Muric şi-a salvat echipa.

Min. 90+2: Ocazie uriaşă pentru Kosovo! Muriqi a tras peste poartă din careul nostru! Acelaşi Zhegrova făcuse ravagii pe partea dreaptă înainte de a-i pasa vârfului kosovar.

Reclamă

Min. 89: Tudor Băluţă a şutat în forţă de la distanţă, balonul a trecut peste poartă.

Min. 86: Schimbări în naţionala României! Au intrat Denis Alibec şi Ianis Hagi, au ieşit Nicolae Stanciu şi George Puşcaş

Min. 81: George Puşcaş a primit cartonaşul galben.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 78: Horaţiu Moldovan face un meci excelent! Zhegrova a trimis un şut periculos, pe poartă, iar Moldovan ne-a salvat din nou!

Min. 76: Deian Sorescu a şutat foarte bine! Din păcate, Muric a reuşit să respingă în corner.

Min. 71: Golul e anulat cu VAR! Scorul rămâne 0-0!

Min. 69: Zhegrova a înscris cu o lovitură de cap, dar reuşita este verificată cu VAR!

Min. 68: Cursă de efect făcută de Valentin Mihăilă! Jucătorul Parmei a pătruns foarte bine pe partea stângă, din păcate nu a reuşit să păstreze mingea când a intrat în careul kosovarilor.

Min. 67: Zhegrova a centrat periculos, Tudor Băluţă a respins foarte bine cu capul

Min. 61: Schimbări în naţionala României! Au intrat Moruţan şi Mihăilă, au ieşit Dennis Man şi Florinel Coman!

Reclamă

Min. 58: Altă paradă pentru Horaţiu Moldovan! Vojvoda a driblat doi tricolori şi a tras pe poartă. Moldovan a respins, din fericire pentru noi.

Min. 50: Ocazie mare pentru România! Dennis Man a şutat periculos de la marginea careului, balonul a fost deviat în corner.

Min. 46: S-a reluat partida! Schimbare la Kosovo: a ieşit Rashica, a intrat Zhegrova.

Pauză!

Min. 45+3: Horaţiu Moldovan, paradă extraordinară! Portarul Rapidului a scos de sub bară un şut trimis periculos de Celina.

Min. 45+1: Ocazie pentru România! Dennis Man a şutat pe lângă poartă, după o pasă a lui Florinel Coman.

Min. 45: Radu Drăguşin a intervenit din nou providenţial, la o centrare de pe partea dreaptă a lui Rashica.

Min. 39: Ocazie pentru România! Florinel Coman a şutat peste poarta lui Muric, după o acţiune de pe partea stângă.

Min. 35: Paradă extraordinară a lui Horaţiu Moldovan!

Min. 31: Pericol pentru România! Musnija i-a trimis un balon printre picioare lui Stanciu şi a centrat periculos. Din fericire, am scăpat cu faţa curată.

Min. 28: Celina a şutat de la aproximativ 20 de metri, dar balonul s-a dus mult peste poarta apărată de Horaţiu Moldovan.

Min. 23: Camora a ieşit din teren! Deian Sorescu a intrat în locul lui

Min. 8: Ocazie pentru România! George Puşcaş a fost aproape de gol, dar reluarea lui, după o centrare trimisă de Dennis Man de pe partea dreaptă, nu a fost pe poartă.

Min. 1: A început partida!

Update Tricolorii, pregătiţi de start! Momentul imnului României, care a răsunat pe stadionul din Priştina

KOSOVO: 12. Muric – 15. Vojvoda, 13. Amir Rrahmani, 3. Aliti, 23. Paqarada – 5. Fazliji, 20. Dresevic – 7. Rashica, 9. Celina, 8. Muslija – 18. Muriqi

Selecționer: Alain Giresse

Rezerve: Ujkani, V. Bekaj – Kastrati, Kryeziu, Zhegrova, Rrahmani, Topalli, Loshaj, Gerxhaliu, Rrudhani, Krasniqi

ROMÂNIA: 12. Moldovan – 4. Manea, 3. Drăgușin, 15. Burcă, 22. Camora – 6. Băluță, 14. M. Marin, 10. Stanciu-cpt. – 20. Man, 9. Pușcaș, 17. Coman

Selecționer: Edward Iordănescu

Rezerve: 1. Târnovanu, 16. Aioani – 2. Rațiu, 5. Nedelcearu, 7. Alibec, 8. Cicâldău, 11. Hagi, 13. Mihăilă, 18. Olaru, 19. Screciu, 21. Moruțan, 23. Sorescu

Kosovo – România LIVE VIDEO | Toate detaliile despre duelul de la Pristina. Echipa de start a tricolorilor

Update 21.00 Meciul Kosovo – România se joacă! Arbitrii şi-au dat OK-ul pentru a se disputa partida

Update 20.55 Mihai Stoichiţă a transmis că, din informaţiile sale, meciul se va juca! „Din ce știm până acum (n.r.: 20:45), meciul se va juca. Nu știm când ar putea fi reprogramat, dacă este cazul. Se pare însă că ploaia se termină abia peste două zile”, a declarat Mihai Stoichiță pentru prosport.ro.

Update 20.50 Jucătorii României au ieşit la încălzire!

Update 20.30 Organizatorii testează terenul. Continuă să plouă serios la Priştina.

Update 20.15: Echipa de start a României!

Update 19:13: A început din nou ploaia la Priştina! Cum se prezintă gazonul, după ce în Kosovo a plouat torenţial în ultimele zile, vezi AICI.

Update 17.50: Premieră pentru România. Tricolorii pot stabili un record în meciul cu Kosovo. Detalii AICI.

Update 17.40: Denis Alibec continuă să aibă probleme medicale şi nu va putea fi titularizat de Edi Iordănescu în Kosovo. Din informaţiile Antena Sport, George Puşcaş este alegerea selecţionerului, pentru postul de atacant. Detalii AICI.

Update 15:12: Ermal Krasniqi, atacantul celor de la CFR Cluj, a vorbit despre meciul dintre Kosovo şi România. Detalii AICI

Update 14:45: Tricolorii şi-au ales numerele de pe tricouri.

Update 14:23: Edi Iordănescu nu face calcule de calificare înainte de Kosovo – România. Detalii AICI

Update 12:14: Interviu exclusiv cu Tudor Băluţă, înainte de Kosovo – România.

Update 12:05: Interviu exclusiv cu Edi Iordănescu, înainte de Kosovo – România.

Update 12:01: Tudor Băluţă, despre revenirea lui Ianis Hagi la naţională. Detalii AICI

Update 11:01: FRF anunţă că tricolorii vor evolua în echipament galben complet, în Kosovo – România.

Update 10:50: Ioan Ovidiu Sabău ştie cine trebuia convocat la echipa naţională. Detalii AICI

Update 10:15: Edi Iordănescu, mesaj clar pentru „tricolori”, înainte de Kosovo – România. Detalii AICI

Update 09:30: Tudor Băluţă nu se teme de adversarii „tricolorilor”. Detalii AICI

Update 08:26: Reacția lui Basarab Panduru după mesajul venit dinspre stafful echipei naționale. Detalii AICI

Știrea inițială.

Meciul va fi unul cu adevărat special pentru selecţionerul României, care împlineşte 45 de ani chiar în ziua partidei de la Priştina. Acesta îşi doreşte un singur cadou de la jucătorii săi, victoria!

(Reporter: La 12 noaptea, ce dorinţă o să-ţi pui?) Să bată România! Faptul că mai îmbătrânesc cu un an e cel mai puţin important”, a declarat Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Iordănescu Jr are şi un motiv în plus să se teamă. Gazonul nu se prezintă în cele mai bune condiţii. Problemele s-au amplificat chiar în timpul ultimului antrenament al tricolorilor, când a început o ploaie torenţială. Gazonul s-a îmbibat cu apă, astfel că şedinţa de pregătire s-a încheiat după numai 35 de minute.

Edi Iordănescu: „Nu mai este timp pentru alibiuri”

„Am venit cu multă încredere, cu entuziasm şi cu energie bună. Sunt conştient că vom avea un test dificil împotriva unui adversar care este contracandidat la calificare. Nu sunt de acord că un anumit rezultat ar putea scoate o echipă sau alte din lupta pentru calificare, pentru că suntem abia la începutul campaniei.

Suntem conştienţi că, în ciuda începutului nostru bun de campanie nu avem nici un fel de garanţie a unui nou rezultat pozitiv, pentru asta trebuie să arătăm foarte bine, chiar să suferim dacă e cazul. Vom avea în faţă un advesar nu doar valoros ci şi bine motivat. Un adversar care are multă calitate individuală, cu mulţi jucători în campionatele de top ale Europei.

E o echipă care acceptă şi lupta, care acceptă angajamentul. Terenul nu este un atu, dar tebuie să ne adaptăm la orice suprafaţa de joc şi să atragem puncte. Pot să spun că după ce vom bifa şi aceste două jocuri, din patru meciuri disputate până acum, numai puţin de trei sunt în deplasare, iar asta ar putea reprezenta un avantaj pentru noi.

Spun că toată puteea că am încredere în potenţialul echipei noastre! Trebuie să adunăm puncte şi este un moment în care nu mai este timp pentru alibiuri, ci pentru fapte„, a fost mesajul de luptă al selecţionerului.

Alain Girese i-a lăudat pe tricolori înainte de Kosovo – România

Kosovo a obţinut două remize în primele două meciuri din această campanie de calificare la European. Kosovarii au remizat surprinzător, pe teren propriu, cu Andorra, şi de asemenea au luat un punct din deplasarea din Israel. Îşi joacă acum ultima şansă.

Ar fi trebuit să avem șase puncte din aceste două jocuri și le-am fi putut obține. Cu Israel am condus cu 1-0 și apoi am avut posibilitatea de a închide partida cu încă un gol, dar am ratat-o. Apoi, cu Andorra, a fost un meci în care am comis foarte multe greșeli.

Aveți o echipă de calitate, una care conține multe individualități capabile să influențeze jocul, chiar dacă prestația grupului încă nu a funcționat foarte bine. Îmi este clar că pentru a obține un rezultat bun vineri e nevoie ca formația mea să joace la nivelul maxim”, a declarat Alain Girese la conferinţa de presă.

Lotul echipei naționale, pentru dubla cu Kosovo și Elveția

Portari: Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 1/0), Marian AIOANI (Farul Constanța, 0/0), Horațiu MOLDOVAN (FC Rapid 1923, 1/0)

Fundași: Andrei RAȚIU (Huesca | Spania, 11/1), Cristian MANEA (CFR Cluj, 21/2), Andrei BURCĂ (CFR Cluj, 17/1), Radu DRĂGUȘIN (Genoa | Italia, 5/0), Ionuț NEDELCEARU (Palermo | Italia, 24/2), Adrian RUS (Pisa | Italia, 17/1), Mario CAMORA (CFR Cluj, 9/0), Raul OPRUȚ (Hermannstadt, 3/0)

Mijlocași: Marius MARIN (Pisa | Italia, 10/0), Tudor BĂLUȚĂ (Farul Constanța, 11/0), Vladimir SCRECIU (Universitatea Craiova, 0/0), Darius OLARU (FCSB, 10/0), Nicolae STANCIU (Wuhan Three Towns | China, 58/12), Alexandru CICÂLDĂU (Ittihad Kalba | EAU, 29/4), Ianis HAGI (Rangers | Scoția, 24/2), Deian SORESCU (FCSB, 10/0), Olimpiu MORUȚAN (Pisa | Italia, 7/1), Florinel COMAN (FCSB, 5/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 18/6), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 10/1)

Atacanți: George PUȘCAȘ (Genoa | Italia, 34/10), Denis ALIBEC (Farul Constanța, 29/3), Louis MUNTEANU (Farul Constanța, 0/0)

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și