Închide meniul

„A fost penalty!” Mircea Lucescu a răbufnit după Dinamo Kiev – Bayern 1-2: „Nu meritam să pierdem!” Echipa românului, OUT din Europa

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 23 noiembrie 2021, 23:33 / Actualizat: 24 noiembrie 2021, 1:48

„A fost penalty! Mircea Lucescu a răbufnit după Dinamo Kiev – Bayern 1-2: „Nu meritam să pierdem! Echipa românului, OUT din Europa

Mircea Lucescu a răbufnit după Dinamo Kiev - Bayern 1-2

Profimedia

Mircea Lucescu a răbufnit după Dinamo Kiev – Bayern 1-2

Mircea Lucescu a fost un car de nervi. Antrenorul lui Dinamo Kiev şi-a ieşit din minţi după ce Vitaliy Buyalski a căzut în careu după un duel cu Lucas Hernandez, iar arbitrul Halil Umut a lăsat jocul să continue. Ba mai mult, „centralul” turc şi-a menţinut decizia chiar şi după ce a revăzut faza cu ajutorul VAR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Puteam mai mult. Le-am cerut să joace cu aceeaşi dedicare. Golul marcat e important şi puteam mai mult. Suntem profesionişti şi trebuie să jucăm indiferent de vreme. Am jucat cu mai mai multă încredere faţă de jocul de la Munchen.

A fost penalty la Buyalsky. Dacă îl primeam puteam să marcăm şi jocul ar fi arătat altfel. Echipa creşte, iar jucătorii încep să aibă din ce în ce mai multă încredere. Am jucat de la egal la egal cu Benfica şi Barcelona. Nu meritam să pierdem azi”, a declarat Mircea Lucescu la finalul meciului, citat de sport.ua.

Robert Lewandowski, gol fabulos din foarfecă sub privirile lui Mircea Lucescu

Robert Lewandowski e de noeprit în UEFA Champions League. Sub privirile lui Mircea Lucescu, superstarul polonez a deschis scorul în Dinamo Kiev – Bayern Munchen.

Atacantul a marcat superb din foarfecă în minutul 14 şi a ajuns la cota 82 în cea mai importantă competiție inter-cluburi. Reuşita a venit cu doar câteva zile înaintea decernării Balonului de Aur 2021, unde se numără printre favoriţi.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:58 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și