Închide meniul

Adio, Barcelona! Ousmane Dembele ar fi semnat deja cu noua echipă! Anunțul făcut de spanioli

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 martie 2022, 8:46

Adio, Barcelona! Ousmane Dembele ar fi semnat deja cu noua echipă! Anunțul făcut de spanioli

Ousmane Dembele e printre jucătorii preferați ai lui Xavi la Barcelona

Profimedia

Presa spaniolă anunță că Ousmane Dembele ar fi semnat deja un contract cu PSG și acesta ar urma să joace alături de Messi și Neymar din sezonul viitor. Cu toate acestea, situația parizienilor e incertă, astfel că informația nu e confirmată și de francezi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

AS.com scrie că Dembele este foarte aproape de PSG și chiar garantează că jucătorul francez a semnat deja un contract cu clubul parizian. Astfel, mica speranță care exista că Dembele va rămâne la Barcelona ar fi dispărut.

Ousmane Dembele s-a înțeles cu PSG

Ousmane Dembele se află în ultimele luni de contract cu Barcelona și nu a reușit să ajungă la un acord cu clubul catalan pentru prelungire. Potrivit presei spaniole, Ousmane Dembele a cerut un salariu de 30 de milioane de euro pe an și o primă în valoare de 20 de milioane de euro. În plus, impresarul francezului vrea un comision de 15 milioane de euro.

Cu toate că e pe picior de plecare, Dembele joacă cel mai bun fotbal de când a ajuns la Barcelona. Fotbalistul francez s-a relansat odată cu venirea lui Xavi. În acest sezon de La Liga, mijliocașul de 24 de ani are un gol și nouă assist-uri.

Reclamă

140 de milioane de euro a plătit Barcelona pentru Ousmane Dembele, în 2017, să-l transfere de la Borussia Dortmund. Cariera lui la clubul blaugrana fost însă marcată de multe accidentări, motiv pentru care a pierdut și contactul cu naționala Franței.

PSG, în criză

Jurnaliștii francezi amână să anunțe transferul lui Dembele la PSG. Clubul de pe Parc de Princes a intrat într-un soi de criză după eliminarea din UEFA Champions League, viitorul lui Mauricio Pochettino e incert, iar directorul sportiv Leonardo e pe picior de plecare.

Chiar și așa, sunt șanse infime ca Dembele să se răzgândească pe ultima sută de metri. Ultima propunere a Barcelonei pentru prelungirea contractului a fost făcută în decembrie 2021. Dacă francezul vrea să rămână, trebuie să-și reducă pretențiile financiare.

Reclamă 4 / 0/3

Obiectivul principal al lui Ousmane Dembele este să prindă lotul Franței pentru Campionatul Mondial din Qatar. La Euro 2020, el s-a accidentat în a doua partidă de la turneu și n-a mai jucat pentru națională de atunci.

30 de milioane de euro e cota lui Ousmane Dembele în prezent. Fotbalistul va împlini 25 de ani în luna mai.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și