Închide meniul

Adrian Mazilu şi-a aflat următoarea echipă! Unde va fi împrumutat, după transferul la Brighton

Viviana Moraru Publicat: 21 ianuarie 2024, 13:28

Reclamă
Adrian Mazilu şi-a aflat următoarea echipă! Unde va fi împrumutat, după transferul la Brighton

Adrian Mazilu şi-a aflat următoarea echipă, după transferul la Brighton

Adrian Mazilu, în timpul unui meci la Farul/ Hepta

Adrian Mazilu şi-a aflat următoarea echipă, după transferul la Brighton. Internaţionalul român U21 va fi împrumutat de englezi în prima ligă din Olanda, la Vitesse.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mazilu a plecat de la Farul în această iarnă. Brighton a plătit în schimbul jucătorului crescut la Academia lui Gică Hagi suma de trei milioane de euro.

Adrian Mazilu şi-a aflat următoarea echipă, după transferul la Brighton

Presa din Olanda a făcut anunţul despre viitorul lui Adrian Mazilu. Oficialii lui Vitesse negociază cu Brighton împrumutul jucătorului român de doar 18 ani.

„Tânărul atacant în vârstă de 18 ani, cunoscut pentru agilitatea sa în partea dreaptă a terenului, este în vizorul clubului olandez, care caută să-și întărească linia ofensivă”, au notat olandezii de la gelderlander.nl.

Aceeaşi sursă citată mai sus a mai notat faptul că pentru Adrian Mazilu, Vitesse ar fi o alegere execelentă, dat fiind faptul că acesta are nevoie de minute de joc. Vitesse ocupă penultimul loc în Eredivise, cu 12 puncte, acumulate după 17 meciuri disputate.

Reclamă

Presa din Olanda a mai transmis faptul că sunt şanse mari ca împrumutul lui Adrian Mazilu să se concretizeze, deoarece Vitesse a mai împrumutat, de-a lungul timpului, jucători de la Brighton.

„Vitesse pare să fie alegerea potrivită, având deja o bună relație cu Brighton. Echipa olandeză a mai încheiat acorduri de împrumut cu englezii pentru jucătorii precum Kacper Kozlowski și Romaric Yapi„, a mai transmis sursa citată mai sus.

Adrian Mazilu a bifat 25 de meciuri la Farul, în prima jumătate a sezonului, în toate competiţiile. Mijlocaşul de 18 ani a marcat două goluri, şi a oferit alte trei pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

Ciprian Marica, dezvăluiri senzaționale despre viitorul lui Adrian Mazilu

Ciprian Marica a făcut dezvăluiri senzaționale despre viitorul lui Adrian Mazilu. Oficialul celor de la Farul Constanța a vorbit despre tânărul jucător care se va alătura echipei din Anglia, în această iarnă.

Acționarul minoritar de la Farul Constanța a dezvăluit faptul că oficialii celor de la Brighton doresc să îl împrumute pe tânărul jucător crescut de Academia Hagi, pentru ca acesta să își continue mult mai ușor evoluția.

„Din câte înțeleg, Tibi Curt a fost cu el acolo (n.r. în Anglia). Discuția e să îl împrumute un an, deci în primul an se gândesc să îl împrumute. I-au dat și câteva opțiuni.

Deci, într-o primă fază, va avea nevoie de încă o un pas până să ajungă în Premier League. Din câte înțeleg în Europa, au câteva echipe interesate de el deja”, a spus Ciprian Marica, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și