Închide meniul

Adrian Mutu a făcut o ofertă surprinzătoare pentru un jucător de la Sepsi. Laszlo Dioszegi a recunoscut: „O sumă ridicolă!”

Alex Ioniță Publicat: 18 iulie 2023, 20:24

Reclamă
Adrian Mutu a făcut o ofertă surprinzătoare pentru un jucător de la Sepsi. Laszlo Dioszegi a recunoscut: „O sumă ridicolă!

Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă şi poate da un adevărat "tun" financiar

Adrian Mutu, în timpul unui meci / Profimediaimages

Adrian Mutu a făcut o ofertă surprinzătoare pentru un jucător de la Sepsi. „Briliantul” dorește să o întărească pe Neftci Baku, noua sa echipă, înainte de start-ul noului sezon competițional din Azerbaidjan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul a ajuns în țara din Caucaz după ce s-a despărțit de cei de la Rapid. Astfel, Mutu a ajuns pe banca celor de la Neftci Baku, echipă care a fost antrenată în trecut de Laurențiu Reghecampf.

Adrian Mutu a făcut o ofertă surprinzătoare pentru un jucător de la Sepsi. „Briliantul” îl vrea pe Mark Tamas

Antrenorul celor de la Neftci Baku îl dorește pe Mark Tamas la echipă, după ce l-a transferat deja pe Yuri, de la CFR Cluj. Adrian Mutu are mai multe ținte din Liga 1, iar interesul pentru jucătorul lui Sepsi a fost confirmat de patronul covăsnenilor, Laszlo Dioszegi.

Totuși, patronul formației din Covasna a recunoscut că oficialii azeri i-au oferit o sumă modestă pentru serviciile fundașului maghiar. Acesta a dezvăluit că fotbalistul vrea să plece în străinătate, dar dorește ca acesta să plece pentru o sumă mai mare.

„Tamas vrea să plece în străinătate. Toată ziua vine pe capul nostru că vrea să plece, că nu-i place la noi. Am primit o ofertă chiar de la echipa lui Adrian Mutu. Au oferit 100.000 de euro, o sumă ridicolă.

Reclamă

El nici nu vrea să rămână aici, de două zile ne chinuim cu el, nu vrea să facă antrenamente. A scăzut foarte mult în ochii mei. Dacă fiecare jucător care vrea să plece îl lăsăm ce o să facem? Băgăm juniorii?

Nu suntem la grădiniță. O să ne gândim foarte bine ce facem, dar nu se poate ca fiecare jucător să facă de capul lui. Fiecare fotbalist are o clauză. El are 200.000 sau 300.000 de euro.

Dacă cineva dă suma asta e liber să plece. Am primit 10.000 de euro din partea unei echipe din Polonia, chiar am început să râdem. Cu el lucrurile nu sunt în regulă”, a spus patronul de la Sepsi, pentru iamsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mark Tamas este cotat, în momentul de față, la 550.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Fundașul de 29 de ani a ajuns la Sepsi în toamna anului 2022, de la formația poloneză Slask Wroclaw.

Pentru Sepsi, jucătorul maghiar a jucat 23 de partide. Acesta a reușit 1 gol și o pasă decisivă pentru echipa lui Laszlo Dioszegi. În cariera sa a mai fost legitimat la Videoton, Puskas Akademia, Diosgyor și Slask Wroclaw

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
Vezi toate știrile
Citește și