Închide meniul

Adrian Rus este noul jucător al lui Pisa: „A semnat!”. Fundaşul dorit de Gigi Becali la FCSB va fi coechipier cu Marius Marin în Serie B

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 iulie 2022, 17:13

Adrian Rus este noul jucător al lui Pisa: „A semnat!. Fundaşul dorit de Gigi Becali la FCSB va fi coechipier cu Marius Marin în Serie B

Adrian Rus este noul jucător al lui Pisa: "A semnat!"

Adrian Rus, în tricoul naţionalei României / Profimediaimages

  • Adrian Rus a semnat cu Pisa
  • Salariul uriaş pe care îl va încasa internaţionalul român

Este gata! Adrian Rus este noul jucător al lui Pisa. Fundaşul central de 26 de ani a parafat înţelegerea cu gruparea din Serie B şi va fi coechipier du Marius Marin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giovanni Becali a confirmat că s-a ajuns la un acord definitiv şi că actele au fost deja semnate. Adrian Rus va încasa un salariu uriaş în Italia, cu mult mai mare decât cel pe care îl primea la Fehervar.

Adrian Rus este noul jucător al lui Pisa

A semnat un contract pe o durată de 4 ani”, a precizat Giovanni Becali, cel care a intermediat mutarea, pentru fanatik.ro. Internaţionalul român a reuşit astfel transferul carierei. 900.000 de euro este cota lui Rus, potrivit Transfermarkt.

Reclamă

Adrian Rus va încasa un salariu stagional de 450.000 de euro, dar care poate ajunge la o jumătate de milion de euro în cazul în care vor fi îndeplinite mai multe bonusuri.

Fundaşul de 26 de ani cotat la 900.000 de euro a ajuns la Fehervar, în vara lui 2019, pentru 250.000 de euro. Sezonul precedent, el a disputat 28 de meciuri în toate competiţiile, reuşind să-şi treacă în cont o pasă decisivă. În România a jucat pentru Olimpia Satu Mare şi Sepsi.

Reclamă

Pisa, echipă care a ratat la baraj promovarea în Serie A, ar urma să achite 1 milion de euro pentru fundaşul care are 14 selecţii la naţionala de seniori a României.

Gigi Becali l-a dorit le Adrian Rus la FCSB

Rus a fost dorit de Gigi Becali în aceasta vară, dar FCSB a reuşit să aducă alţi trei fundaşi centrali, Rachid Bouhenna, Joonas Tamm și Joyskim Dawa.

Ne-am gândit și la Adrian Rus, așa este, a crescut foarte mult. Cum să vorbești cu un om care are contract? Dacă a ajuns Ungaria să ia jucători de la noi, îți dai seama, până acum 10-15 ani sufla Ungaria în fața noastră la fotbal. Nu pot să iau din Ungaria, Ungaria ia de la noi.

Reclamă 4 / 0/3

Au economie mai mare decât noi, mai numeroasă, spațiu (n.r. – râde ironic)… îți dai seama dacă s-a ajuns să ia Ungaria jucători de la noi?! Când cădeam cu o echipă ungurească, ne bucuram”, a declarat Gigi Becali.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Giovanni Becali nu a stat pe gânduri și a spus cine este cel mai bun fotbalist din istorie
Fotbal extern • 17 mart., 20:13
Giovanni Becali nu a stat pe gânduri și a spus cine este cel mai bun fotbalist din istorie: „Un geniu! Pentru mine e numărul 1”
Como - Pisa Bari - Sampdoria LIVE VIDEO
AntenaPLAY • 16 mart., 18:46
Bari – Sampdoria 0-1, în AntenaPLAY! George Puşcaş a ratat din toate poziţiile. Marius Marin, gafă uluitoare în Como – Pisa 3-1
Marius Marin, gafă colosală în Serie B! Mijlocaşul român le-a pus pe tavă un gol adversarilor în Como - Pisa
AntenaPLAY • 16 mart., 15:55
Marius Marin, gafă colosală în Serie B! Mijlocaşul român le-a pus pe tavă un gol adversarilor în Como – Pisa
Giovanni Becali, anunț despre viitorul lui Dennis Man
AntenaPLAY • 4 mart., 13:30
Giovanni Becali, anunț despre viitorul lui Dennis Man! Adevărul din spatele interesului lui Napoli: „Asta e cel mai important!”
Como - Venezia 2-1, în AntenaPLAY. Patrick Cutrone a fost eroul gazdelor, cu un gol marcat în minutul 90. Clasamentul din Serie B
AntenaPLAY • 3 mart., 19:05
Como – Venezia 2-1, în AntenaPLAY. Patrick Cutrone a fost eroul gazdelor, cu un gol marcat în minutul 90. Clasamentul din Serie B