Închide meniul

Al-Nassr a reușit o nouă lovitură pe piața transferurilor. Marcelo Brozovic s-a înțeles cu echipa din Arabia Saudită

Alex Ioniță Publicat: 29 iunie 2023, 23:20

Reclamă
Al-Nassr a reușit o nouă lovitură pe piața transferurilor. Marcelo Brozovic s-a înțeles cu echipa din Arabia Saudită

Al-Nassr a reușit o nouă lovitură pe piața transferurilor

Marcelo Brozovic, la naționala Croației / Profimediaimages

Al-Nassr a reușit o nouă lovitură pe piața transferurilor. Echipa la care este legitimat și Cristiano Ronaldo s-a înțeles cu Marcelo Brozovic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul croat a mai fost și în vizorul Barcelonei, dar catalanii nu au putut să îi facă o ofertă care să rivalizeze cu cea făcută de oficialii clubului din Arabia Saudită.

Al-Nassr a reușit o nouă lovitură pe piața transferurilor. Marcelo Brozovic va fi coleg cu Cristiano Ronaldo

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Marcelo Brozovic va fi coleg cu Cristiano Ronaldo. Echipa saudită s-a înțeles cu mijlocașul, care va semna un contract valabil pe 3 sezoane. Conform sursei citate anterior, Brozovic va încasa un salariu total de aproximativ 100 de milioane de euro, în tricoul formației arabe.

Pentru transferul său, Al-Nassr a plătit 23 de milioane de euro către Inter Milano, echipa la care croatul a fost legitimat. Fotbalistul va face vizita medicală pe 30 iunie, iar, dacă nu vor exista probleme după teste, contractul urmează să fie semnat în aceași zi.

În cariera sa, mijlocașul de 30 de ani a mai jucat pentru Dragovoljac, NK Lokomotiva, Dinamo Zagreb și Inter Milano. La echipa italiană, fotbalistul a cunoscut cea mai bună perioadă a carierei sale. Alături de „Nerrazzurri”, Brozovic a câștigat un titlu de campion al Italiei, două Cupe ale Italiei și două Supercupe. De asemenea, în palmaresul acestuia se mai află trei titluri de campion al Croației, din perioada în care activa la Dinamo Zagreb. În momentul de față, croatul este cotat la 25 de milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

Karim Benzema a fost prezentat oficial la Al-Ittihad

Karim Benzema a fost prezentat oficial la Al-Ittihad! Fostul star de la Real Madrid a oferit şi prima reacţie, în calitate de jucător al campioanei din Arabia Saudită. Acesta s-a declarat extrem de entuziasmat, după transferul la gruparea saudită.

Karim Benzema a părăsit-o pe Real Madrid după 14 ani, timp în care a scris istorie pe Santiago Bernabeu, câştigând cinci trofee UEFA Champions League.

Oficialii celor de la Al-Ittihad l-au prezentat pe Karim Benzema, ca noul lor jucător. „Benzema este aici! Avem un nou tigru! Bine ai venit la Ittihad”, au notat saudiţii, pe contul oficial de Twitter. De asemenea, şi Karim Benzema a transmis un scurt mesaj, după ce a semnat contractul cu noua sa echipă. „Abia aștept să ne vedem în Jeddah”, a declarat fostul atacant al celor de la Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo, despre transferul lui Benzema la Al-Ittihad: „De aceea am spus că Arabia Saudită va fi în top 5 ligi”

La doar 6 luni de la sosirea sa în Arabia Saudită, Cristiano Ronaldo este convins că transferul lui Benzema este doar începutul. Portughezul a declarat recent că ştia de faptul că fostul său coechipier va semna cu Al-Ittihad. De asemenea, a menționat că acesta a fost motivul pentru care a spus că Arabia Saudită va face parte din top 5 ligi în câţiva ani:

„Ştiam că Benzema va veni în Arabia Saudită. De aceea am spus că liga din Arabia Saudită va face parte din top 5 ligi, în viitor. Urmează să mai vină jucători. În viitor mi-ar plăcea să deţin un club, nu scot din calcul această variantă”, a declarat Cristiano Ronaldo, citat de onzemondial.com.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și