Închide meniul

„Alături de extraterestru!” Lionel Messi a făcut pace cu unul dintre marii săi rivali. Ce cadou i-a oferit

Mihai Ispas Publicat: 6 iunie 2021, 11:16

Reclamă
„Alături de extraterestru! Lionel Messi a făcut pace cu unul dintre marii săi rivali. Ce cadou i-a oferit

Profimedia

Lionel Messi a făcut pace cu unul dintre marii săi rivali, după Argentina-Chile 1-1

Lionel Messi a făcut pace cu unul dintre marii săi rivali, Gary Medel, care a postat un mesaj măgulitor: „Alături de extraterestru!”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Alături de extraterestru!” Lionel Messi a făcut pace cu unul dintre marii săi rivali

Chilianul s-a pozat alături de Messi şi i-a cerut un tricou pentru fiul său, Danilo.

Medel şi Messi au protagoniştii unui scandal uriaş, în urmă cu doi ani, la meciul pentru locul 3 de la Copa America.

Medel l-a faultat atunci dur pe Messi în mai multe rânduri. S-a ajuns la îmbrânceli şi insulte, iar amândoi au văzut cartonaşul roşu, scrie Ole.

Reclamă
Reclamă 4

Cine este Gary Medel

Alintat „Pitbulul”, Medel are 33 de ani şi joacă la Bologna. El a mai trecut pe la echipe precum Sevilla şi Inter Milano.

Împăcarea dintre Messi şi Medel a avut loc după Argentina – Chile 1-1, meci care a contat pentru preliminariile CM 2022.

A fost prima partidă a Argentiniei după moartea lui Maradona. Lionel Messi a marcat singurul gol al gazdelor.

Reclamă

Pe contul de Twitter al naţionalei Argentinei a apărut un filmuleţ în care întreg lotul asistă la dezvelirea statuii lui Diego Maradona.

Lionel Messi şi-a decis viitorul

Lionel Messi (33 de ani) a luat decizia finală asupra viitorului său. Starul argentinian este hotărât să rămână la FC Barcelona.

„Da, cred că Messi va rămâne la Barcelona şi în sezonul viitor. Sper să joc alături de el la Barcelona. Îl ştiu extrem de bine, suntem foarte buni prieteni”, a spus Kun Aguero, la prezentarea la Barcelona.

Lionel Messi a revenit la sentimente mai bune față de Barcelona după ce Joan Laporta a fost numit în funcția de președinte. În plus, transferurile catalanilor, care l-au luat de la City și pe Eric Garcia, îi dau speranțe lui Messi pentru sezonul viitor.

Cele mai vehiculate destinații pentru Lionel Messi au fost PSG și Manchester City. A existat și varianta MLS sau opțiunea unei reveniri în Argentina, la Newell’s Old Boys, clubul care l-a crescut pe Messi înainte să ajungă la Barcelona.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:10

LIVE VIDEOBernadette Szocs – Mima Ito este acum în AntenaPLAY. Duel pentru semifinalele WTT Star Contender Bangkok 2024

15:04

Marian Iancu, previziune devastatoare pentru Dan Şucu: „Nu ştiu dacă trece de locul 5! Totul se decontează la el!”

15:00

LIVE VIDEOCursa de sprint al etapei de Formula 2 a Marelui Premiu al Marii Britanii e ACUM, în AntenaPLAY! Hadjar, în pole-position

14:25

Olanda – Turcia LIVE TEXT, ora 22:00. „Portocala Mecanică” a eliminat România şi atacă semifinalele EURO 2024. Echipele probabile

13:50

Mihai Stoica a auzit ce planuri are Gigi Becali cu noul star de la FCSB şi a reacţionat: „Niciodată! Nu se pune problema!”

13:48

Mesajul incredibil pe care Ronald Koeman i l-a dat lui Giovanni Becali, după ce Olanda a eliminat România de la EURO 2024

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 Istvan Kovacs și-a aflat pedeapsa, după dezastrul de la Cehia – Turcia! Decizia luată de UEFA, înainte de „optimile” EURO 2024
Citește și