Închide meniul

Aleksander Ceferin, ultimatum pentru Real Madrid, Barcelona, Juventus și AC Milan: "Atunci nu vor mai juca în Champions League!"

Dragoș Vasile Publicat: 23 aprilie 2021, 18:51

Aleksander Ceferin, ultimatum pentru Real Madrid, Barcelona, Juventus și AC Milan: "Atunci nu vor mai juca în Champions League!"

profimediaimages.ro

Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA

  • Aleksander Ceferin, mesaj categoric pentru granzii din Spania şi Italia
  • Ultimatumul dat de preşedintele UEFA

Scandalul provocat de Super Liga Europa continuă. Mai mult de jumătate din cluburile fondatoare şi-au anunţat retragerea, însă Real Madrid, Barcelona, Juventus și AC Milan nu au luat încă o decizie. Astfel, Aleksander Ceferin le-a dat un ultimatum celor 4 cluburi: fie aleg să joace în UCL, fie joacă în propria lor competiţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Real Madrid, Barcelona, Juventus și AC Milan vor fi nevoite să se decidă dacă sunt cluburi din Super Ligă sau cluburi europene. Dacă vor spune că sunt participante ale Super Ligii, atunci nu vor mai juca în Champions League. Dacă sunt pregătite să facă asta, atunci să joace în competiția lor", a spus Ceferin, citat de Associated Press.

Cele 12 cluburi fondatoare au fost AC Milan, Arsenal Londra, Atletico Madrid, Chelsea, FC Barcelona, Interazionale Milano, Juventus, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Real Madrid şi Tottenham.

Reclamă

Comitetul Executiv al UEFA a decis! Vestea primită de cluburile care au înfiinţat Super Liga Europei

Comitetul Executiv al UEFA a anunţat decizia mult aşteptată în privinţa celor 12 cluburi care au înfiinţat Super Liga Europei. Conducătorii fotbalului continental au hotărât să nu ia nicio măsură drastică, chiar dacă au existat voci din interiorul forului care îşi doreau o pedeapsă fără precedent.

Reclamă

Jurnaliştii de la Marca au anunţat că Real Madrid a scăpat de griji. În condiţiile date, galacticii pot juca "dubla" cu Chelsea, din semifinalele Champions League.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Bani mulţi în noua ediţie a Ligii Campionilor! Sumele uriaşe la care visează Gigi Becali
Liga Campionilor • 25 mart., 18:08
Bani mulţi în noua ediţie a Ligii Campionilor! Sumele uriaşe la care visează Gigi Becali! Anunţul făcut de UEFA
Ce siglă apare în dreptul anului 1986, la postarea prin care UEFA prezintă toate câştigătoarele Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 17:10
Ce siglă apare în dreptul anului 1986, la postarea prin care UEFA prezintă toate câştigătoarele Champions League
Răzvan Burleanu, mesaj clar pentru Gigi Becali, după amenda uriaşă primită de la UEFA: "Toleranţă zero"
Liga 1 • 12 mart., 21:48
Răzvan Burleanu, mesaj clar pentru Gigi Becali, după amenda uriaşă primită de la UEFA: „Toleranţă zero”
FRF a reacţionat după amenda uriaşă primită de Gigi Becali în scandalul pariurilor!
Liga 1 • 2 mart., 16:32
FRF a reacţionat după amenda uriaşă primită de Gigi Becali în scandalul pariurilor!
Gigi Becali, lovitură dură din partea UEFA
Fotbal • 2 mart., 13:29
Gigi Becali, lovitură dură din partea UEFA! Amenda primită după ce a spus că a pariat 20.000 de euro pe victoria celor de la FCSB