Închide meniul

Alex Mitriță și-a dat în judecată fosta echipă și cere 1,5 milioane de euro! Atacantul român a făcut apel la FIFA

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 iulie 2022, 17:06

Alex Mitriță și-a dat în judecată fosta echipă și cere 1,5 milioane de euro! Atacantul român a făcut apel la FIFA

Alexandru Mitriţă, dezvăluire fabuloasă despre refuzul de a fi coleg cu Lionel Messi

Alexandru Mitriță, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Alex Mitriță și-a dat în judecată fosta echipă, Al Ahli, și solicită suma colosală de 1,5 milioane de euro. Atacantul român, în vârstă de 27 de ani, a evoluat la formația din Arabia Saudită în perioada octombrie 2020 – august 2021, sub formă de împrumut de la New York City FC.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă salariul lui Mitriță ar fi trebuit să fie acoperit integral de Al Ahli, în perioada respectivă, se pare că șeicii din Arabia Saudită nu i-au dat banii fostului jucător de la Universitatea Craiova.

Alex Mitriță și-a dat în judecată fosta echipă și cere să primească 1,5 milioane de euro

Potrivit Prosport, Alex Mitriță a dat-o în judecată pe Al Ahli, la FIFA, și cere să-i fie achitate salarii în valoare totală de 1,5 milioane de euro.

Atacantul român a făcut apel la FIFA ca urmare a faptului că îndeplinea statutul de jucător străin în campionatul Arabiei Saudite. În aceste condții, Al Ahli va fi obligată să-i achite restanțele respective pentru a nu fi pedepsită de forul suprem.

Alex Mitriță a adunat 30 de apariții în tricoul lui Al Ahli, reușind să înscrie 4 goluri și să expedieze 5 pase decisive.

Reclamă

Între timp, Mitriță a semnat cu Al Raed, o altă echipă din Arabia Saudită, antrenată de Marius Șumudică.

Marius Şumudică „pune toți banii” pe Alex Mitriţă la Al Raed

Șumudică are încredere totală în fotbalistul de 27 de ani, despre care spune că va deveni unul dintre cei mai buni jucători în Arabia Saudită.

Alexandru Mitriță a fost împrumutat de New York City la Al Raed pentru stagiunea următoare. Fostul atacant al Universității Craiova revenise recent din împrumutul de la PAOK Salonic, unde a colaborat cu un alt antrenor român, Răzvan Lucescu.

Reclamă 4 / 0/3

„O echipă care mi-a oferit tot, buget de transferuri și un contract pe doi ani, ceea ce nu prea se dă în Arabia Saudită.

Eu am încredere în general cu jucătorii cu care am lucrat, în jucătorii români și sunt ferm convins că și Mitriță va fi unul dintre cei mai buni jucători din campionat”, a declarat Marius Şumudică, potrivit sport.ro.

Contract astronomic pentru Șumudică în Arabia Saudită

Marius Șumudică a antrenat-o până acum pe Al-Shabab, care i-a propus prelungirea contractului, dar nu a fost convins să rămână. Antrenorul român le-a spus „da” celor de la Al Raed, după ce a primit o ofertă „rar întâlnită” în Arabia Saudită.

„Fotbalistic, mă întorc în Arabia Saudită. Am avut o discuţie cu cei de la Al Shabab care mi-au propus prelungiea contractului, în nişte condiţii care nu mi-au convenit, dar să fiu sincer, eu semnasem cu două sau trei săptămâni înainte cu o altă echipă, una care mi-a oferit tot, mi-a pus pe tavă toate transferurile, tot ce am cerut.

Plus un contract pe doi ani, ceea ce nu prea se dă în Arabia Saudita. Un contract cu despăgubiri pe care nu vezi de obicei. E vorba de Al Raed. M-a contactat preşedintele lor după meciul direct. E o clauză de reziliere cu şase zerouri”, a spus Marius Șumudică, după revenirea în România”, a spus Marius Șumudică, după revenirea în România.

Recomandări
  • Alex Mitriță și-a dat în judecată fosta echipă și cere 1,5 milioane de euro
  • Atacantul român a făcut apel la FIFA

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și