Închide meniul

Alexandru Cicâldău, anunţ uriaş despre viitorul său: „Îmi doresc să scriu istorie”. Ce l-a pus Fatih Terim să facă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 28 octombrie 2021, 15:07

Alexandru Cicâldău, anunţ uriaş despre viitorul său: „Îmi doresc să scriu istorie. Ce l-a pus Fatih Terim să facă

Alex Cicâldău ar putea ajunge la un "gigant" din Serie A

Profimedia

  • Alexandru Cicâldău, anunţ uriaş despre viitorul său
  • Ce l-a pus Fatih Terim să facă

Alexandru Cicâldău are un rol din ce în ce mai important în tricoul celor de la Galatasaray. Antrenorul Fatih Terim l-a desemnat ca executant al fazelor fixe, iar românul, vrea să scrie istorie la echipa Cim-Bom-Bom, alături de Olimpiu Moruţan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Cicâldău, anunţ uriaş despre viitorul său

Alexandru Cicâldău a fost adus în turcia pentru 6,5 milioane de euro de la Craiova. Are cele mai bune cifre la Galata. 12 meciuri, toate ca titular, trei goluri și o pasă decisivă. Olimpiu Moruțan, celălalt fotbalist român de la formația lui Fatih Terim, a strâns 11 jocuri, 8 ca titular, două goluri și două pase decisive.

Alexandru Cicâldău vrea să scrie istorie în Turcia, așa cum au făcut-o, în trecut, fotbaliști precum Gică Hagi sau Gică Popescu: „Sunt conștient de așteptările de aici. Muncesc în fiecare zi pentru a deveni mai bun. Trăiesc un vis aici la Galatasaray și îmi doresc să fac istorie cu acest club uriaș”, a spus Cicâldău, conform fotomac.com.

Reclamă
Citește și:

Alexandru Cicâldău, anunţ după înfrângerea cu Beşiktaş

Internaționalul român a marcat şi în derby-ul cu Beșiktaș, dar echipa sa a pierdut, scor 1-2. „Pentru mine contează de fiecare dată echipă. Golul meu nu a mai contat dacă nu am reușit să câștigăm. Am luat un avantaj important cu acel gol, dar n-a fost să fie. Nu putem rămâne blocați în trecut. Suntem concentrați acum la meciul cu Gaziantep de pe teren propriu. Ne dorim să câștigăm, plecăm doar cu acest gând”, a mai spus Cicâldău

Cicâldău a fost integralist în ultimele șase meciuri ale lui Galatasaray, iar în ultima partidă, derby-ul cu Beșiktaș (1-2), a marcat un gol, dar a surprins momentul din minutul 81, când echipa sa a beneficiat de un penalty, iar cel care a executat și a ratat a fost egipteanul Mostafa Mohamed.

Reclamă

După meci, antrenorul Fatih Terim s-a arătat deranjat de gestul lui Mostafa, care a luat mingea pentru a executa și nu l-a lăsat pe Cicâldău, cel desemnat pentru aceste momente ale jocului.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes Vezi toate știrile
Pe același subiect
Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei
Fotbal extern • 29 feb., 12:23
Denis Drăguș, la un pas de transferul carierei! Echipele de top care se luptă pentru semnătura românului
Fatih Terim, după eliminarea dramatică a lui Răzvan Lucescu
Fotbal extern • 22 feb., 9:05
Fatih Terim, după eliminarea dramatică a lui Răzvan Lucescu. „Un meci nu e terminat până când nu spunem noi că e terminat”
Răzvan Lucescu, dat peste cap după înfrângerea dramatică
Fotbal extern • 21 feb., 22:58
„Greu de suportat atâta amărăciune!” Răzvan Lucescu, dat peste cap după înfrângerea dramatică. Replica „Împăratului” Fatih Terim
Fatih Terim și-a dat demisia de la Panathinaikos înainte de meciul cu Răzvan Lucescu
Fotbal extern • 20 feb., 19:32
Fatih Terim și-a dat demisia de la Panathinaikos înainte de meciul cu Răzvan Lucescu. „Împăratul” are pe masă o ofertă uriasă
Reacţia lui Olimpiu Moruţan, după ce a făcut "gestul secolului" cu Galatasaray
Fotbal extern • 19 feb., 12:25
Reacţia lui Olimpiu Moruţan, după ce a făcut „gestul secolului” cu Galatasaray: „Aşa mi s-a părut normal!”