Închide meniul

Alexandru Cicâldău este titular în Galatasaray Istanbul – FC Barcelona! Moruţan este rezervă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 martie 2022, 18:33

Alexandru Cicâldău este titular în Galatasaray Istanbul – FC Barcelona! Moruţan este rezervă

Alexandru Cicâldău este titular în Galatasaray Istanbul - FC Barcelona

Profimedia

  • Alexandru Cicâldău este titular în Galatasaray Istanbul – FC Barcelona
  • Moruţan este rezervă

Alexandru Cicâldău este titular în Galatasaray Istanbul – FC Barcelona, cel mai tare meci al serii din Europa League. Celălalt român, Olimpiu Moruţan este rezervă, însă sunt şanse mari de a intra pe teren. Xavi şi-a trimis şi el în teren pe starurile venite în această iarnă la Barcelona: Adama Traore, Aubameyang, Ferran Torres.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Cicâldău este titular în Galatasaray Istanbul – FC Barcelona

Galatasaray Istanbul – FC Barcelona – echipele de start

Galatasaray: Inaki Pena – Boey, Nelsson, Marcao, Van Aanholt – Kultu, Antalyali – Babel, Cicâldău, Akturkoglu – Gomis

Reclamă

Barcelona: Ter Stegen – Dest, Eric Garcia, Pique, Jordi Alba – De Jong, Sergio Busquets, Pedri – Adama Traore, Aubameyang, Ferran Torres

Reclamă

Gică Popescu a vorbit despre situația lui Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan

Gică Popescu a vorbit și despre Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan, cei doi internaționali români care evoluează în prezent la Galatasaray. Cei doi jucători au prins din ce în ce mai puține minute în ultima vreme, iar “Baciul” dă vină pe situația dificilă prin care trece clubul.

“În momentul în care un club transferă jucători străini, se așteaptă ca aceștia să facă diferența. Același lucru l-au așteptat și de la noi când am jucat la aceste cluburi. Când cumperi străini, trebuie să fie mai buni decât naționalii.

Reclamă 4 / 0/3

Din păcate, au prins o perioadă proastă. Clubul traversează una dintre cele mai proaste perioade din istorie. La performanță trebuie să ai capacitatea să suporți presiunea, eu sunt convins că fac acest lucru.

Eu sper ca în viitorul apropiat lucrurile să înceapă să se schimbe și să joace, să vină și rezultatele pozitive.”, a mai declarat Gică Popescu.

Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan, față în față cu meciul carierei

Galatasaray va încerca să producă marea surpriză și să elimine principala favorită la câștigarea trofeului UEFA Europa League, FC Barcelona. Meciul din tur, din optimi, s-a încheiat cu o remiză albă, iar calificarea se va juca în “infernul” de la Istanbul.

În partida de pe Camp Nou, Alexandru Cicâldău a fost introdus pe teren în minutul 79, în timp ce celălalt român din lotul turcilor, Olimpiu Moruțan, a fost lăsat pe bancă.

Galatasaray a reușit un joc excelent în manșa tur și chiar a reușit să marcheze pe final, dar golul a fost anulat pentru un offside. Chiar dacă Cicâldău și Moruțan nu sunt anunțați titulari la partida de diseară, nu este exclus ca Domenec Torrent să îi arunce în luptă în repriza a doua pe cei doi internaționali români.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:40 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 şi Adina Diaconu – Wang Manyu 0-4 au fost în AntenaPLAY, la Cupa Mondială Macao 2024 14:39 Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan 14:09 Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani 13:27 EXCLUSIV„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB 12:57 A murit Costel Corduneanu! Temutul interlop era internat într-un spital din Târgu Mureş. Motivul decesului 12:50 Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite” 12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat 11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
FC Barcelona a anunţat că va avea tricouri speciale la El Clasico cu Real Madrid
La Liga • 12 apr., 15:25
FC Barcelona a anunţat că va avea tricouri speciale la El Clasico
Cristi Manea, dorit de o echipă de Liga Campionilor!
Liga 1 • 29 mart., 18:42
Cristi Manea, dorit de o echipă de Liga Campionilor! Fundaşul naţionalei, aproape de un transfer uriaş!
Mihai Rotaru, „bombă” pe piața transferurilor
Liga 1 • 29 mart., 17:56
Mihai Rotaru, „bombă” pe piața transferurilor! A pus ochii pe un jucător de națională, plecat pe o sumă mare în străinătate
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona
Fotbal extern • 24 mart., 20:41
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona! Anunţul făcut de spanioli