Închide meniul

Olimpiu Moruţan este pregătit să facă diferenţa în Galatasaray – Barcelona: „Putem scoate un rezultat foarte bun. Nu este imposibil!”. Ce le-a transmis foştilor coechipieri de la FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 martie 2022, 21:31

Olimpiu Moruţan este pregătit să facă diferenţa în Galatasaray – Barcelona: „Putem scoate un rezultat foarte bun. Nu este imposibil!. Ce le-a transmis foştilor coechipieri de la FCSB

Olimpiu Moruţan, ofertat din Arabia Saudită

Profimediaimages

Moruţan nu a jucat nici măcar un minut la Barcelona, dar o poate face în faţa propriilor fani. Fostul jucător de la FCSB nu a confirmat în acest sezon şi a fost folosit din ce în ce mai puţin de înlocuitorul lui Fatih Terim, Domenec Torrent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan, gata să joace în Galatasaray – Barcelona

Mijlocaşul de 22 de ani a recunoscut că a avut probleme cu adaptarea, dar le-a transmis fanilor că se simte excelent la Istanbul şi că trage tare la antrenamente pentru a-şi câştiga locul de titular.

M-am obișnuit chiar din primele zile, sunt foarte fericit că sunt aici, mă bucur enorm că am ajuns la un club mare ca și Galatasaray și îmi doresc să muncesc cât mai mult ca să fiu printre titulari. Cel mai mult îmi place mâncarea! (n.r. – râde). Nu, cel mai mult îmi place suporterii, e fantastic ce atmosferă este la unele meciuri. Sperăm ca mâine seară să facem un rezultat bun.

Sincer să vă spun, este foarte greu, dar trag foarte mult la antrenament ca să fiu la un nivel foarte ridicat și să nu dezamăgesc. O să ne aștepte un meci foarte, foarte greu, dar am încredere în colegii mei că putem scoate un rezultat foarte bun. Nu este imposibil, dar cu multă muncă putem scoate și acest rezultat.

Știu ce fac la antrenament, știu că mă pregătesc și oricând antrenorul are nevoie de mine, sunt pregătit să intru, să dau sută la sută. Mă înțeleg cu toată lumea bine, dar cu Babel vorbesc mai mult. Îmi dă doar sfaturi bune, îmi spune să fiu concentrat la antrenament, că antrenamentul e cel mai important„, a declarat Olimpiu Moruţan pentru sport.ro.

Reclamă

Olimpiu Moruţan, mesaj special pentru jucătorii de la FCSB

Galatasaray face unul dintre cele mai slabe sezoane din istoria clubului. Este pe locul 11 după 29 de etape, la 32 de puncte în spatele liderului Trabzonspor. Moruţan are aşteptări mai mari de la FCSB şi îşi doreşte ca foştii săi coechipieri să câştige titlul în Liga 1.

Am mai urmărit când am avut timp, normal că urmăresc colegii mei de la FCSB, le doresc multă baftă și sper să se apropie de primul loc”, a mai spus internaţionalul român.

Domenec Torrent a fost întrebat, la conferinţa de presă, dacă cei doi români pot să îşi facă apariţia încă din primul minut la Istanbul. „Vor juca Moruţan şi Cicâldău împotriva Barcelonei?„, a fost întrebarea pusă de un jurnalist român la care Torrent nu a stat prea mult pe gânduri.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru că ești din România, vorbeşti despre jucători români. Totuşi, noi suntem acum în faţa unui meci foarte important pentru echipă. Eu nu voi vorbi despre jucători. Avem 28 de fotbalişti şi vom alege dintre aceştia. Noi avem nevoie de toată echipa! Prin urmare, există posibilitatea ca ei să joace. Eu trebuie să scot 5 jucători din lot. Abia apoi voi alege cel mai bun prim 11 pentru meci„, a declarat Domenec Torrent pentru fanatik.tr.

Hagi şi Popescu au fost invitaţi la Istanbul

Gică Hagi şi Gică Popescu sunt aşteptaţi la Istanbul pentru a fi pe stadion la marele meci din Galatasaray Istanbul şi Barcelona. Cei doi au primit invitaţii din partea unuia dintre sponsorii turcilor.

„Avem un avion privat, mergem mâine si ne intoarcem a doua zi. Cred că Barcelona e favorită. Cred că va avea un meci mai uşor la Instabul decât l-a avut pe Camp Nou. Puterea ofensivă este net superioară”, a spus Gică Popescu la digisport.ro.

Recomandări
  • Olimpiu Moruţan, încrezător înainte de Galatasaray – Barcelona
  • Ce a declarat mijlocaşul român despre meciul din returul optimilor Europa League

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și