Închide meniul

Alexandru Cicâldău va pleca de la Galatasaray! Victor Becali a anunţat ce echipe îl vor pe român

Viviana Moraru Publicat: 14 iulie 2023, 14:15

Reclamă
Alexandru Cicâldău va pleca de la Galatasaray! Victor Becali a anunţat ce echipe îl vor pe român

Alexandru Cicâldău va pleca de la Galatasaray

Alexandru Cicâldău, într-un meci pentru Galatasaray / Profimediaimages

Alexandru Cicâldău va pleca de la Galatasaray în această vară. Victor Becali a făcut anunţul şi a dezvăluit că internaţionalul român de 26 de ani ar putea rămâne în prima ligă din Turcia, două echipe fiind pe urmele sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Cicâldău a fost cumpărat de Galatasaray în vara lui 2021 de la Universitatea Craiova, în schimbul sumei de 6,5 milioane de euro. În sezonul trecut, internaţionalul român a fost împrumutat de turci la Al Ittihad Kalba, formaţie din Emiratele Arabe Unite.

Alexandru Cicâldău va pleca de la Galatasaray! Anunţul făcut de Victor Becali

Victor Becali a dezvăluit că Basaksehir este interesată de serviciile lui Alexandru Cicâldău. Agentul a mai declarat că Galatasaray vrea să-l împrumute pe român la o formaţie din Turcia, pentru a rămâne astfel cu ochii pe evoluţiile acestuia.

De asemenea, Victor Becali a vorbit şi despre situaţia lui Olimpiu Moruţan. Despre acesta, agentul a declarat că sunt şanse să continue la Galatasaray, însă decizia finală o va lua antrenorul echipei, Okan Buruk.

„Da, Cicâldău o să plece de la Galatasaray în această vară. E interesul de la Basaksehir despre care s-a scris. Mai e o formația din Turcia care îl vrea, împrumut, da.

Reclamă

Cei de la Galatasaray vor să-l dea în Super Lig pentru a-i vedea evoluțiile și pentru a-i putea monitoriza mai bine progresul.

Cu Moruțan încă nu s-a decis Okan Buruk. El mai are o șansă, o să vedem ce se va întâmpla”, a declarat Victor Becali, pentru iamsport.ro.

În sezonul trecut, Alexandru Cicâldău a bifat 31 de meciuri la Al Ittihad Kalba, reuşind să marcheze cinci goluri şi să ofere şapte asisst-uri. Contractul internaţionalului român cu Galatasaray expiră în vara lui 2026.

Reclamă 4 / 0/3

Şi Olimpiu Moruţan poate pleca de la Galatasaray

Olimpiu Moruţan este ofertat de o echipă din Arabia Saudită. Presa din Turcia a făcut anunţul, dezvăluind că internaţionalul român ar putea pleca definitiv de la Galatasaray în această perioadă de mercato.

Presa din Turcia a anunţat faptul că Galatasaray a primit o ofertă de cinci milioane de euro pentru Olimpiu Moruţan.

Internaţionalul român este dorit de o echipă din Arabia Saudită, campionat în care în această vară au ajuns numeroase vedete precum Karim Benzema şi N’Golo Kante.

Turcii notează faptul că decizia finală în privinţa viitorului lui Olimpiu Moruţan de la Galatasaray o va lua antrenorul formaţiei, Okan Buruk.

În sezonul trecut, Olimpiu Moruţan a bifat 36 de meciuri pentru Pisa, reuşind să marceheze şase goluri şi să ofere şase pase decisive.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și