Închide meniul

Alexandru Maxim i-a cerut antrenorului lui Beşiktaş să fie titular. Ce răspuns i-a dat românului Şenol Guneş

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 27 aprilie 2023, 16:43

Alexandru Maxim i-a cerut antrenorului lui Beşiktaş să fie titular. Ce răspuns i-a dat românului Şenol Guneş

Alexandru Maxim nu rămâne la Beșiktaș

Alexandru Maxim în tricoul lui Beşiktaş / Instagram

Alexandru Maxim i-a cerut antrenorului lui Beşiktaş să fie titular, scrie presa din Turcia. Cunoscutul tehnician turc i-a răspuns românului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şenol Guneş e nemulţumit de evoluţiile mijlocului lui Beşiktaş. Tehnicianul turc i-a răspuns pozitiv românului. Vrea să îl introducă din primul minut etapa viitoare pe Alexandru Maxim.

Alexandru Maxim i-a cerut antrenorului lui Beşiktaş să fie titular

Guneș n-a fost mulțumit în ultimele meciuri de evoluția liniei de mijloc și de eficiența acesteia, motiv pentru care se gândește să îi răspundă pozitiv lui Maxim.

Purtătorul tricoului cu numărul 44 ar putea fi distribuit ca decar de la început în derby-ul Istanbulului, după ce în etapa trecută, cu Umraniyespor, a intrat în minutul 74”, a scris sporx.com despre Alexandru Maxim.

Alexandru Maxim e împrumutat de la Gaziantep până în vară. Atât Maxim, cât şi Beşiktaş şi-ar dori ca mijlocaşul român să rămână aici şi din vară încolo.

Reclamă

Alexandru Maxim nu vrea să mai plece de la Beşiktaş

Fotbalistul Alexandru Maxim, care joacă la Beşiktaş sub formă de împrumut de la Gaziantep FK, a declarat că ar vrea să rămână la gruparea din Istanbul.

Pentru mine să fiu la Beşiktaş este o mare oportunitate şi un motiv de mândrie. Agentul meu s-a ocupat de chestiunile legate de transfer. După ce Gaziantep FK s-a retras din campionat din cauza cutremurului, s-a ivit oportunitatea ca eu să vin aici. Erau interesate de mine şi alte cluburi, dar prima mea opţiune a fost Beşiktaş.

Sunt foarte fericit că sunt aici. Aş vrea să rămân. Aş fi fericit să joc mai mult pe stadionul nostru, în faţa suporterilor noştri. Dacă mi se va cere să rămân eu aş face asta bucuros”, declara Alexandru Maxim.

Reclamă 4 / 0/3

El menţiona că respectă deciziile antrenorului şi că încearcă să muncească mult şi să îi arate tehnicianului că merită să fie folosit. „Încerc să mă antrenez bine. Nu contează cât joc, scopul meu este să ajut echipa”, susţinea Alex Maxim, citat de news.ro.

Alexandru Maxim îşi vede viitorul în Turcia

Campionatul turc i se potriveşte de minune lui Alex Maxim. El mărturisea că ar dori să mai joace mulţi ani în Turcia.

Am jucat în Spania, România și Germania. Turcia este o altă ligă. Mă bine că sunt aici. Îmi văd viitorul aici. Voi continua să lucrez la fel. Mi-aș dori să mai joc câțiva ani în Turcia. Nu mă grăbesc să fiu în primul 11, am răbdare. Încerc să fac tot ce pot. Decizia este a antrenorului nostru. Indiferent de cât timp sunt folosit, 3 minute sau 5 minute, scopul meu este întotdeauna să contribui și să ajut echipa să obțină cele 3 puncte”, declara Alex Maxim, citat de Aspor.

În vârstă de 32 de ani, Alexandru Maxim este cotat de transfermarkt.com la 3.2 milioane de euro. El a fost transferat de Gaziantep în 2020. A fost pregătit acolo şi de Marius Şumudică. Cutremurele devastatoare din Turcia au determinat retragerea din campionat a lui Gaziantep. Alex Maxim a ajuns, prin urmare, la Beşiktaş.

Alex Maxim are 53 de selecţii pentru naţionala României. A debutat în 2012 la naţionala mare. Totodată, el a înscris 7 goluri pentru naţională.

Recomandări
  • Alexandru Maxim şi-a făcut curaj şi i-a cerut lui Guneş să fie titular
  • Celebrul antrenor turc vrea să îl introducă în primul 11 etapa viitoare

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz Vezi toate știrile
Citește și