Închide meniul

„Am uitat să jucăm fotbal!” Situație disperată la Barcelona. Catalanii și-au ieșit din minți după egalul cu Celta Vigo. „Nu am văzut așa ceva niciodată!”

Alexandru Ivan Publicat: 7 noiembrie 2021, 9:33

„Am uitat să jucăm fotbal! Situație disperată la Barcelona. Catalanii și-au ieșit din minți după egalul cu Celta Vigo. „Nu am văzut așa ceva niciodată!

Situație disperată la Barcelona

Profimedia

  • Situație disperată la Barcelona
  • Catalanii și-au ieșit din minți după egalul cu Celta Vigo

„Cred că în a doua repriză am uitat să jucăm fotbal. Ne lipsește personalitatea. Jucătorii sunt cei care trebuie să se schimbe. Meciul ăsta era foarte important pentru a ajunge puțin mai sus în clasament”, a spus Frenkie de Jong, citat de as.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Situație disperată la Barcelona: „Am uitat să jucăm fotbal!”

Olandezul de la mijlocul Barcelonei s-a plâns și de arbitraj. Frenkie de Jong susține că „centralul” Hernandez Hernandez a acordat prea multe minute de prelungire în repriza secundă. Catalanii au încasat golul al treilea la ultima fază a meciului.

E o lovitură foarte puternică pentru noi. Trebuie să luptăm pentru că avem calitate. Va fi foarte greu, dar trebuie să continuăm. Când suntem conduși, arbitrii dau în mod normal două-trei minute în plus de prelungire și azi ne-au dat cinci. La o aruncare de la margine mai adaugă un minut…nu am văzut așa ceva niciodată„, a mai spus Frenkie de Jong.

Reclamă

Xavi, noul antrenor al catalanilor, este omul așteptat să salveze corabia Barcelonei. Eșecurile din ultima vreme a scăzut însă drastic moralul jucătorilor blaugrana.

„Vom vedea ce va fi cu Xavi. Lumea este este încântată de venirea lui, noi vom munci din greu”, a încheiat de Jong.

Reclamă

Xavi este așteptat să sosească în acest weekend în Barcelona și va fi prezentat luni, pe 8 noiembrie, potrivit marca.com.

Citește și:

Celta Vigo – FC Barcelona 3-3

Confruntarea de pe ”Balaidos” a început tare. Ansu Fati a deschis rapid scorul, în minutul 3, iar Busquets a majorat avantajul catalanilor, în minutul 18. Memphis Depay a marcat și el în minutul 34, iar gruparea catalană se îndrepta spre primul succes după 3 etape fără victorie.

Lucrurile nu au stat deloc așa. Veteranul Iago Aspas a adus semnalul revenirii pentru gazde cu golul din minutul 52. În minutul 74, Nolito, un alt veteran, a redus din diferență. Același Aspas a declanșat nebunia în minutul 90+6, când a reușit o ”dublă” de senzație și a închis tabela.

Reclamă 4 / 0/3

În urma acestui rezultat, FC Barcelona rămâne pe locul 9 în La Liga, fără victorie de patru etape, în timp ce Celta Vigo a urcat pe locul 14, cu 12 puncte.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”
Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 0:55
Barcelona – Napoli 3-1 și Arsenal – Porto 1-0 (4-2 d.l.d.)! „Tunarii”, calificare la penalty-uri în sferturile Champions League