Închide meniul

Anderlecht, înfrângere surprinzătoare înaintea duelului cu FCSB din Conference League. Belgienii au pierdut în faţa unei nou-promovate

Viviana Moraru Publicat: 11 septembrie 2022, 17:13

Reclamă
Anderlecht, înfrângere surprinzătoare înaintea duelului cu FCSB din Conference League. Belgienii au pierdut în faţa unei nou-promovate

Anderlecht a pierdut, înainte de duelul cu FCSB din Conference League

Anderlecht şi FCSB/ Colaj Profimedia

Anderlecht nu va avea cel mai bun moral în duelul cu FCSB, din Conference League. Belgienii au fost învinşi surprinzător în ultima rundă din campionat, de o formaţie nou-promovată, Westerlo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB şi Anderlecht se vor duela în etapa a doua din grupele Conference League. Meciul de pe Arena Naţională va avea loc joi, de la ora 22:00, în format live text, pe as.ro.

Anderlecht, înfrângere surprinzătoare înaintea duelului cu FCSB din Conference League

Anderlecht a avut mari probleme în ultima rundă din campionat. Viitoarea adversară a FCSB-ului s-a văzut condusă încă din minutul 6, după golul lui Ventokele. Ulterior, în repriza secundă, Anderlecht a egalat în minutul 70, prin Esposito, însă Westerlo a marcat golul victoriei în minutul 83.

Anderlecht se află pe locul 9 în prima ligă din Belgia, având 10 puncte după opt runde scurse. Totodată, belgienii nu au mai câştigat de patru etape, ultima victorie fiind în faţa celor de la St. Truiden.

Totodată, în grupa B din Conference League, Anderlecht a debutat cu o victorie. Belgienii i-au învins pe cei de la Silkeborg, scor 1-0, în timp ce FCSB a pierdut pe „London Stadium”, cu West Ham, scor 1-3.

Reclamă

Nicolae Dică, anunț despre Dawa și Olaru

Nicolae Dică a făcut un anunț important despre Darius Olaru și Joyskim Dawa, la conferința de presă susținută înainte de FCSB – Voluntari. Cei doi vor fi apți de joc pentru duelul cu ilfovenii.

Cei doi au suferit accidentări minore în meciul cu West Ham, pierdut, joi, la Londra, cu 1-3. Dacă Dawa are șanse mari să joace luni, rămâne de văzut dacă Dică va risca și cu Olaru.

„Băieții s-au refăcut, sunt bine, asta este meseria lor. Olaru și Dawa sunt OK, s-au antrenat astăzi cu echipa, sunt bine. Veți vedea dacă vom face schimbări.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să fac totul ca jucătorii să înțeleagă că este foarte important campionatul. E nevoie să termini între primele 3 echipe pentru a juca în Europa.

Nu accept ușor situația, nici jucătorii nu o fac. Trebuie o atitudine bună și în campionat, în toate meciurile! Trebuie ca jucătorii să demonstreze și în campionat”, a spus Dică, la conferința de presă susținută înainte de FCSB – FC Voluntari.

Gică Hagi surprinde după rezultatele înregistrate de FCSB şi CFR Cluj în Conference League

Gică Hagi surprinde după meciurile jucate de FCSB şi CFR Cluj în grupele Conference League. „Regele” este mulţumit de ceea ce au arătat echipele din România rămase în competiţiile europene.

Acţionarul şi managerul Farului a felicitat-o pe FCSB, care a pierdut cu 1-3 în deplasarea cu West Ham. „Regele” e convins că experienţa europeană a roş-albaştrilor a făcut diferenţa în prima jumătate de oră, până să apară problemele fizice la jucătorii lui Nicolae Dică.

„Bine, chiar dacă CFR a făcut un rezultat… toată lumea se gândea că poate să câştige. Sunt echipe de cupe europene, nu e uşor. Eu cred că amândouă s-au descurcat foarte bine. Steaua (n.r. FCSB) a avut o şansă extraordinară. Din punctul meu de vedere cred că tot ce s-a văzut la acel meci a arătat că are o experienţă foarte mare. Clar că i-a depăşit pe cei de la West Ham din punct de vedere al experienţei, faţă de ei care nu au experienţă europeană. Un club foarte mare din Anglia, dar un club care nu are meciuri în Europa, nu ştie ce înseamnă Europa.

Steaua (n.r. FCSB) cred eu că a jucat mai bine, a făcut un meci foarte bun. Păcat… cred că în ultimele 30 de minute s-a văzut că au fost puţin depăşiţi de ritmul jocului. Probabil s-a terminat benzina, dar 60 de min au făcut faţă.

CFR bine că a egalat, nu e uşor să joci în deplasare. Da, trebuia să câştige, dar cu siguranţă o vor face acasă”, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid Vezi toate știrile
Citește și