Închide meniul

Andrea Compagno nu face parte din lotul preliminar, de 39 de jucători, cu tot cu rezerve, al naționalei Italiei!

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 14 martie 2023, 16:31 / Actualizat: 14 martie 2023, 18:38

Andrea Compagno nu face parte din lotul preliminar, de 39 de jucători, cu tot cu rezerve, al naționalei Italiei!

Andrea Compagno a trimis mingea în bară în FCSB - Universitatea Craiova

Andrea Compagno / Hepta

Andrea Compagno nu face parte din lotul preliminar, de 39 de jucători, cu tot cu rezerve, al naționalei Italiei! În luna martie, reprezentativa Italiei va disputa două meciuri, din preliminariile EURO 2024, contra Angliei și Maltei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno este golgheterul celor de la FCSB, cu 12 goluri marcate.

Andrea Compagno nu face parte din lotul preliminar, de 39 de jucători, cu tot cu rezerve, al naționalei Italiei

Cotidianul Gazzetta dello Sport a publicat lotul preliminar al naționalei Italiei, de 39 de jucători, cu tot cu rezerve, însă Andrea Compagno nu se regăsește în acesta.

Selecționerul Roberto Mancini va anunța lista finală a jucătorilor covocați vineri, 17 martie.

Tatăl lui Andrea Compagno, fericit după ce fiul său a fost inclus pe lista preliminară a Italiei

Andrea Compagno s-a aflat pe lista lungă a jucătorilor convocați de Roberto Mancini.

Reclamă

Rosario, tatăl lui Andrea Compagno, s-a declarat mândru pentru faptul că fiul său a fost convocat la naționala Italiei, chiar dacă se află pe lista preliminară.

„E mândru de convocarea la echipa naţională, dar este doar pe o listă preliminară şi, prin urmare, suntem foarte precauţi. Este normal ca pentru el şi pentru noi să fie cu adevărat o mare mândrie. Se spune adesea că Italia nu l-a observat, dar nu este adevărat. În viaţă, lucrurile se întâmplă când trebuie. Nu ne aşteptam la o asemenea agitaţie şi vă mulţumesc pentru interes.

Trăim acest moment cu mare simplitate şi smerenie. Nu va fi uşor, pentru că se preferă jucătorii din Italia, un campionat mai bun, dar suntem liniştiţi. Cred că visul fiecărui copil este să ajungă acolo unde este fiul meu. Pentru un palermitan este o mare satisfacţie. Vom vedea ce se va întâmpla. După atâtea uşi trântite în faţă, a venit momentul să ne bucurăm.

Reclamă 4 / 0/3

Mulţi jucători explodează la o vârstă înaintată. Este un băiat umil şi concentrat doar să câştige campionatul cu Steaua (n.r. FCSB) şi să devină golgheter, ceea ce ar fi istoric”, a declarat Rosario Compagno, conform palermo.gds.it.

Adrian Mititelu: „L-am văzut cum se comporta la antrenamente!”

Adrian Mititelu, patronul celor de la FC U Craiova, a comentat convocarea neașteptată a lui Andrea Compagno la echipa națională.

„M-am bucurat foarte mult. Înţeleg că este lotul lărgit, dar tot este foarte bine pentru el. Eu zic că mai devreme sau mai târziu el va ajunge acolo. (n.r. despre faptul că ar fi putut primi mai mulţi bani pentru Compagno) Nu mă gândesc la asta. Pentru mine banii aceia m-au ajutat foarte mult.

O sumă pe care o iei la momentul potrivit face foarte mult. Aici nu mai e vorba de bani, e bucuria pe care aş avea-o eu dacă el ar juca un meci pentru naţionala Italiei. Cei mai mulţi dintre colaboratorii mei mi-au spus că nu e Compagno de Craiova. Şi am zis că nu! Eu l-am văzut şi am avut încredere în el. L-am văzut cum se comporta la antrenamente.

Eu am sperat când i-am cerut lui Becali 1,5 milioane de euro că o să mă refuze. Eu zic că în vară poate fi transferat pentru 4-6 milioane de euro, nu ar fi o surpriză. Eu, care am susţinut fotbaliştii românii, aş cauta mai degrabă tinere talente în ţările europene pentru că acolo jucătorii sunt mai sănătoşi din punct de vedere mental şi chiar fizic”, a spus Mititelu, potrivit primasport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” Vezi toate știrile
Citește și