Închide meniul

Andrea Compagno nu face parte din lotul preliminar, de 39 de jucători, cu tot cu rezerve, al naționalei Italiei!

Cosmin Olteanu Publicat: 14 martie 2023, 16:31 / Actualizat: 14 martie 2023, 18:38

Reclamă
Andrea Compagno nu face parte din lotul preliminar, de 39 de jucători, cu tot cu rezerve, al naționalei Italiei!

Andrea Compagno a trimis mingea în bară în FCSB - Universitatea Craiova

Andrea Compagno / Hepta

Andrea Compagno nu face parte din lotul preliminar, de 39 de jucători, cu tot cu rezerve, al naționalei Italiei! În luna martie, reprezentativa Italiei va disputa două meciuri, din preliminariile EURO 2024, contra Angliei și Maltei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno este golgheterul celor de la FCSB, cu 12 goluri marcate.

Andrea Compagno nu face parte din lotul preliminar, de 39 de jucători, cu tot cu rezerve, al naționalei Italiei

Cotidianul Gazzetta dello Sport a publicat lotul preliminar al naționalei Italiei, de 39 de jucători, cu tot cu rezerve, însă Andrea Compagno nu se regăsește în acesta.

Selecționerul Roberto Mancini va anunța lista finală a jucătorilor covocați vineri, 17 martie.

Tatăl lui Andrea Compagno, fericit după ce fiul său a fost inclus pe lista preliminară a Italiei

Andrea Compagno s-a aflat pe lista lungă a jucătorilor convocați de Roberto Mancini.

Reclamă
Reclamă 4

Rosario, tatăl lui Andrea Compagno, s-a declarat mândru pentru faptul că fiul său a fost convocat la naționala Italiei, chiar dacă se află pe lista preliminară.

„E mândru de convocarea la echipa naţională, dar este doar pe o listă preliminară şi, prin urmare, suntem foarte precauţi. Este normal ca pentru el şi pentru noi să fie cu adevărat o mare mândrie. Se spune adesea că Italia nu l-a observat, dar nu este adevărat. În viaţă, lucrurile se întâmplă când trebuie. Nu ne aşteptam la o asemenea agitaţie şi vă mulţumesc pentru interes.

Trăim acest moment cu mare simplitate şi smerenie. Nu va fi uşor, pentru că se preferă jucătorii din Italia, un campionat mai bun, dar suntem liniştiţi. Cred că visul fiecărui copil este să ajungă acolo unde este fiul meu. Pentru un palermitan este o mare satisfacţie. Vom vedea ce se va întâmpla. După atâtea uşi trântite în faţă, a venit momentul să ne bucurăm.

Reclamă

Mulţi jucători explodează la o vârstă înaintată. Este un băiat umil şi concentrat doar să câştige campionatul cu Steaua (n.r. FCSB) şi să devină golgheter, ceea ce ar fi istoric”, a declarat Rosario Compagno, conform palermo.gds.it.

Adrian Mititelu: „L-am văzut cum se comporta la antrenamente!”

Adrian Mititelu, patronul celor de la FC U Craiova, a comentat convocarea neașteptată a lui Andrea Compagno la echipa națională.

„M-am bucurat foarte mult. Înţeleg că este lotul lărgit, dar tot este foarte bine pentru el. Eu zic că mai devreme sau mai târziu el va ajunge acolo. (n.r. despre faptul că ar fi putut primi mai mulţi bani pentru Compagno) Nu mă gândesc la asta. Pentru mine banii aceia m-au ajutat foarte mult.

O sumă pe care o iei la momentul potrivit face foarte mult. Aici nu mai e vorba de bani, e bucuria pe care aş avea-o eu dacă el ar juca un meci pentru naţionala Italiei. Cei mai mulţi dintre colaboratorii mei mi-au spus că nu e Compagno de Craiova. Şi am zis că nu! Eu l-am văzut şi am avut încredere în el. L-am văzut cum se comporta la antrenamente.

Eu am sperat când i-am cerut lui Becali 1,5 milioane de euro că o să mă refuze. Eu zic că în vară poate fi transferat pentru 4-6 milioane de euro, nu ar fi o surpriză. Eu, care am susţinut fotbaliştii românii, aş cauta mai degrabă tinere talente în ţările europene pentru că acolo jucătorii sunt mai sănătoşi din punct de vedere mental şi chiar fizic”, a spus Mititelu, potrivit primasport.ro.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:20

Florinel Coman, pentru prima dată titular la noua echipă! Debut cu ghinion pentru „Mbappe”

20:05

Rafael Nadal, în pericol să rateze Jocurile Olimpice! Spaniolul a anulat două antrenamente înainte de startul competiţiei

19:47

Marius Lăcătuş, reacţie fermă despre posibila venire a lui Gică Hagi la echipa naţională: „Îi va fi foarte, foarte greu!”

19:40

Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, LIVE TEXT (20:30)! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

19:13

După Kylian Mbappe, Real Madrid e la un pas să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Starul şi-a dat acordul să semneze

18:55

Anunţ de ultim moment despre Olimpiu Moruţan! Când este aşteptat să revină pe teren: „A fost foarte grav!”

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și