Închide meniul

Andrei Cordea a făcut schimb de tricouri cu Cristiano Ronaldo: „Visele devin realitate”

Alex Masgras Publicat: 30 septembrie 2023, 14:48

Reclamă
Andrei Cordea a făcut schimb de tricouri cu Cristiano Ronaldo: „Visele devin realitate

Andrei Cordea a făcut schimb de tricouri cu Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo şi Andrei Cordea / Instagram Andrei Cordea

Andrei Cordea a făcut schimb de tricouri cu Cristiano Ronaldo. Al-Tai, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf şi la care evoluează Andrei Cordea şi Marko Dugandzic, a pierdut duelul de pe teren propriu cu Al-Nassr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă echipa lui Cristiano Ronaldo s-a impus cu 2-1, Andrei Cordea a plecat fericit. Românul a făcut schimb de tricouri cu starul portughez.

Andrei Cordea a făcut schimb de tricouri cu Cristiano Ronaldo

Al-Tai, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf, a fost învinsă pe teren propriu de Al-Nassr. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 32 prin Talisca, în timp ce Al-Tai a restabilit egalitatea prin Misidjan, în minutul 79.

Gazdele au sperat la un rezultat de egalitate, dar Cristiano Ronaldo a avut alte planuri. Portughezul a marcat în minutul 87 dintr-o lovitură de la 11 metri şi a obţinut cele trei puncte pentru echipa sa.

La finalul partidei, Andrei Cordea, fostul jucător de la FCSB, s-a ales cu tricoul starului portughez.

Reclamă

De asemenea, el a mai postat pe contul său de Instagram o fotografie alături de Ronaldo, dinaintea partidei, iar mai mulţi foşti coechipieri, precum Florin Gardoş, Marco Dulca şi Joonas Tamm.

Discursul lui Laurenţiu Reghecampf, după ce a fost învins de Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită

Discursul lui Laurenţiu Reghecampf, după ce a fost învins de Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită. În ciuda înfrângerii cu Al Nassr, scor 1-2, Laurenţiu Reghecampf a spus că echipa sa a făcut un meci foarte bun.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo a marcat golul victoriei din penalty şi i-a stricat debutul antrenorului român în campionat.

„Astăzi (n.r. – vineri) am putut marca al doilea gol împotriva lui Al-Nassr în minutele de final, dar am primit un gol în ciuda încercării mele de a menține echilibrul echipei și de a nu ne deschide. Echipa mea a jucat un meci bun și deschis împotriva unei echipe mari de mărimea lui Al-Nassr”, a spus Reghecampf la conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și