Închide meniul

Andres Iniesta are probleme cu Fiscul! Suma uriaşă pe care nu ar fi declarat-o ca venit!

Publicat: 22 martie 2024, 19:26

Reclamă
Andres Iniesta are probleme cu Fiscul! Suma uriaşă pe care nu ar fi declarat-o ca venit!

Andres Iniesta are probleme cu Fiscul! Suma uriaşă pe care nu ar fi declarat-o ca venit!

Andres Iniesta, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Andres Iniesta are probleme cu Fiscul! Iniesta, care a jucat la Vissel Kobe între 2018 şi 2023, are probleme cu autorităţile fiscale japoneze, care îi cer 3,5 milioane de euro după o posibilă fraudă fiscală, relatează RMC Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iniesta, care a părăsit Japonia în august anul trecut, este vizat de autorităţile japoneze, deoarece nu şi-ar fi declarat corect impozitele.

Andres Iniesta are probleme cu Fiscul!

Drept urmare, 580 de milioane de yeni – adică aproape 3,5 milioane de euro – este suma reclamată de la mijlocaşul de 39 de ani, informează news.ro.

Format la FC Barcelona, Andres Iniesta şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei sale în Catalonia. În 2018, campionul mondial din 2010 a plecat la Vissel Kobe, unde a rămas în cele din urmă până în august 2023. De atunci, el joacă pentru Emirates, în Emiratele Arabe Unite.

Andres Iniesta a disputat meciul 1000 în carieră

Andres Iniesta a disputat meciul 1000 în carieră. Fostul căpitan al Barcelonei a disputat sâmbătă cel de-al 1.000-lea său meci ca profesionist, sub culorile actualei sale formaţii, Emirates FC.

Reclamă

Iniesta, care va împlini 40 de ani pe 11 mai, a disputat adunat 723 de meciuri pentru FC Barcelona, înainte de a pleca la echipa japoneză Vissel Kobe, pentru care a evoluat de 134 de ori.

În vara anului trecut, el a semnat cu Emirates FC, din campionatul Emiratelor Arabe Unite, alături care a a jucat sâmbătă al 12-lea său meci, împotriva echipei Ajman (scor 0-2).

Andres Iniesta, meciul 1000 în carieră

Andres Iniesta a îmbrăcat, totodată, de 131 de ori tricoul selecţionatei Spaniei, cu care a câştigat un titlu de campion mondial şi două titluri de campion european.

Reclamă 4 / 0/3

În cele 1.000 de meciuri, Iniesta a oferit 192 de assist-uri şi a marcat în total 104 goluri, cel mai important dintre ele, cu siguranţă, cel din finala Cupei Mondiale din 2010, câştigată de Spania cu 1-0 după prelungiri în faţa Olandei.

El a cucerit în total 38 de trofee, inclusiv patru Ligi ale Campionilor şi nouă titluri de campion al Spaniei, cu FC Barcelona.

Fotbalistul spaniol a precizat că atingerea acestei borne reprezintă ”ceva foarte special” pentru el. „Când jucam pe terenul de la Fuentealbilla sau la Albacete, visul meu era să fiu fotbalist, dar nu mi-am putut imagina niciodată că mă voi putea bucura de o carieră atât de lungă şi frumoasă”, a precizat Iniesta într-un comunicat dat publicităţii de societatea de impresariat care îi reprezintă interesele.

„Mă simt privilegiat pentru tot ceea ce am putut experimenta şi pentru toată dragostea primită în aceşti ani. O mie de mulţumiri tuturor celor care m-au susţinut, în special părinţilor şi familiei mele, pentru sprijinul necondiţionat”, a adăugat el.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
Vezi toate știrile
Citește și