Închide meniul

Andres Iniesta nu se retrage! Semnează un nou contract de fotbalist profesionist la 39 de ani!

Bogdan Stănescu Publicat: 7 august 2023, 23:33

Reclamă
Andres Iniesta nu se retrage! Semnează un nou contract de fotbalist profesionist la 39 de ani!

Andres Iniesta nu se retrage!

Andres Iniesta, la ultimul său joc pentru Vissel Kobe / Profimedia Images

Andres Iniesta nu se retrage! Fostul câştigător al Campionatului Mondial cu Spania semnează un nou contract de fotbalist profesionist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iniesta va juca pentru Emirates Club, din Emiratele Arabe Unite. Jurnalistul Fabrizio Romano, specializat în transferuri, a anunţat pe contul său de Twitter că Iniesta va semna un contract până în vara anului viitor, cu posibilitate de prelungire pentru încă un an.

Andres Iniesta nu se retrage!

Emirates Club a promovat sezonul acesta în prima ligă din Emiratele Arabe Unite. Valoarea lotului este estimată la 1,34 milioane de euro de transfermarkt.com.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Fabrizio Romano (@fabriziorom)

Andres Iniesta e cotat în acest moment la 1 milion de euro de transfermarkt.com.

Reclamă

În 2010, Andres Iniesta devenea eroul Spaniei după ce marca golul decisiv în prelungirile finalei Campionatului Mondial de Fotbal. În minutul 116 Iniesta marca pentru iberici şi Spania câştiga cu 1-0 finala cu Olanda.

Iniesta mai cucerea alături de naţionala Spaniei Campionatul European din 2008 şi cel din 2012. În finala EURO 2012 a fost desemnat omul meciului, chiar dacă nu a marcat.

Iniesta este unul dintre jucătorii cu cele mai multe trofee din istorie. Alături de FC Barcelona a cucerit 9 titluri de campion al Spaniei, 6 Cupe ale Spaniei, 6 Supercupe ale Spaniei, de 4 ori Liga Campionilor, de 2 ori Supercupa Europei şi de 3 ori Campionatul Mondial al Cluburilor.

Reclamă 4 / 0/3

Andres Iniesta a jucat ultima oară la Vissel Kobe! „Întotdeauna am crezut că mă voi retrage aici”

Andres Iniesta a părăsit-o în această vară pe Vissel Kobe! Fosta vedetă de la FC Barcelona s-a despărţit de clubul la care evolua din 2018 la începutul lunii iulie.

Iniesta, care a împlinit 39 de ani pe 11 mai, s-a alăturat lui Kobe Vissel după ce a părăsit-o pe FC Barcelona, unde a cunoscut gloria şi a câştigat 30 de trofee. La naţionala Spaniei, Iniesta a avut un rol cheie în câştigarea titlului mondial din 2010 şi a titlurilor europene din 2008 şi 2012.

Cu regret anunţăm plecarea lui Andres Iniesta de la clubul nostru. Pentru cei cinci ani de când ni s-a alăturat, ne manifestăm o recunoştinţă sinceră lui Iniesta, care a avut contribuţii semnificative la Vissel Kobe”, se arată într-un comunicat al clubului din J-League.

Despărţirea lui Iniesta de clubul nipon a avut loc după meciul de acasă cu Consadole Sapporo din 1 iulie. Atunci şi-a luat rămas-bun de la fani, de la colegi şi de la toţi cei din club. În acest sezon, ibericul a jucat foarte puţin pentru echipa clasată pe primul loc în campionatul Japoniei.

Iniesta preciza anterior că nu se va retrage

Andres Iniesta sublinia că nu are de gând să se retragă după ce s-a aflat că se desparte de Vissel Kobe.

Vreau să continui să joc şi apoi să mă retrag cât timp sunt încă activ. Mi-e greu să fac asta aici, aşa că vreau să găsesc un loc unde să mă pot retrage în cele din urmă.

Întotdeauna am crezut că mă voi retrage aici, dar lucrurile nu au mers cum am vrut eu. În ultimele luni m-am antrenat intens, cu intenţia de a ajuta echipa, dar am început să simt că antrenorul are alte priorităţi”, declara Andres Iniesta.

Reclamă

Vissel Kobe este lider în Japonia, la egalitate de puncte, 44, cu Yokohama Marinos, după 22 de etape.

La clubul japonez, Iniesta a strâns peste 130 de meciuri şi are în palmares Cupa Împăratului 2019 şi Supercupa Japoniei 2020.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și