Închide meniul

Andriy Yarmolenko a marcat în West Ham – Aston Villa 2-1, a îngenunchiat şi a izbucnit în plâns! Imagini tulburătoare cu starul ucrainean: „Sunt un popor incredibil!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 martie 2022, 18:42

Andriy Yarmolenko a marcat în West Ham – Aston Villa 2-1, a îngenunchiat şi a izbucnit în plâns! Imagini tulburătoare cu starul ucrainean: „Sunt un popor incredibil!

Andriy Yarmolenko a marcat pentru West Ham şi a început să plângă

Profimediaimages

Intrat după pauză, jucătorul de 32 de ani a trimis mingea în poartă cu o execuţie de senzaţie şi a fost îmbrăţişat imediat de coechipieri. Yarmolenko s-a aşezat în genunchi şi a izbucnit în plâns. Nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile şi le-a dedicat golul conaţionalilor săi, care sunt în plin război după ce au fost invadaţi de militarii ruşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andriy Yarmolenko, gol şi lacrimi în West Ham – Aston Villa 2-1

Andriy Yarmolenko este primul ucrainean care marchează în Premier League în acest sezon. De altfel, el a fost şi ultimul reprezentant al Ucrainei care marcase în campionatul Angliei din iulie 2020 şi până în prezent.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI YARMOLENKO!

Te iubim, Yarma!„, a fost reacţia pe care a avut-o West Ham United pe reţelele sociale.

Reclamă

O victorie pentru West Ham şi un gol pentru Andriy Yarmolenko. Cum reuşeşte să se concentreze, să joace şi să marcheze… asta nu pot să înţeleg. Ucrainenii sunt un popor incredibil!„, a reacţionat Gary Lineker pe contul său de Twitter.

Andriy Yarmolenko i-a făcut praf pe internaţionalii ruşi: „Băieţi, de ce staţi ca nemernicii fără să spuneţi nimic?”

La începutul lunii, Andriy Yarmolenko, internaţionalul ucrainean de la West Ham United, i-a criticat virulent pe jucătorii ruşi pentru că nu iau atitudine după invazia Rusiei în Ucraina.

Reclamă 4 / 0/3

Yarmolenko i-a criticat virulent pe reţelele de socializare pe jucătorii ruşi, reproşându-le tăcerea lor: „Băieţi, de ce staţi ca nemernicii fără să spuneţi nimic? În ţara mea mor oameni, mor femei, ne ucid mame, ne ucid copiii. Dar nu spuneţi nimic, nu aţi făcut niciun comentariu… (…)

Vă cunosc pe mulţi, toţi mi-aţi spus că nu ar trebui să fie aşa, că preşedintele vostru nu face bine… Deci, băieţi, voi aveţi influenţă asupra oamenilor, exprimaţi-vă… Acum este momentul să vă arătaţi curajul.. în viaţa reală. Vă mulţumesc pentru atenţie ! Glorie Ucrainei”.

Yarmolenko a primit câteva zile libere de la antrenorul său David Moyes, care nu l-a convocat pentru meciul din weekend cu Wolverhampton, scor 1-0.

Citește și:
Recomandări
  • West Ham – Aston Villa 2-1
  • Andriy Yarmolenko a marcat şi a izbucnit în plâns

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon Vezi toate știrile
Citește și