Închide meniul

Antonio Cassano l-a făcut praf pe Cristiano Ronaldo: “Dacă nu mai poți, trebuie să te retragi! Lasă-te, s-a terminat!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 29 septembrie 2022, 9:25

Antonio Cassano l-a făcut praf pe Cristiano Ronaldo: “Dacă nu mai poți, trebuie să te retragi! Lasă-te, s-a terminat!”

Cristiano Ronaldo a fost criticat aspru de Antonio Cassano

Cristiano Ronaldo, în tricoul lui Manchester United / Profimedia

Antonio Cassano l-a făcut praf pe Cristiano Ronaldo. Fostul internațional italian a avut multe discursuri acide la adresa starului portughez de-a lungul timpului. Cassano a ieșit din nou la atac și i-a transmis lui CR7, ajuns la 37 de ani, să se retragă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo traversează o perioadă complicată, cu care nu s-a mai confruntat în cariera sa extraordinară.

Antonio Cassano l-a făcut praf pe Cristiano Ronaldo și i-a transmis să se retragă

Atacantul lusitan a ajuns rezervă la Manchester United, alături de care joacă în Europa League, ci nu în competiția sa preferată, UEFA Champions League.

Ronaldo nu are parte de bucurii nici la echipa națională. Portugalia a ratat dramatic calificarea în semifinalele Ligii Națiunilor, după ce a fost învinsă de Spania în ultima rundă a grupelor, cu un gol marcat de Alvaro Morata în minutul 88.

Antonio Cassano, unul dintre cei mai cunoscuți contestatari ai lui Cristiano, i-a recomandat atacantului cu 5 Baloane de Aur să agațe ghetele în cui.

Reclamă

„Am un respect enorm pentru Ronaldo, dar ca fotbalist nu îmi place. Messi este ca Maradona, iar când vorbim despre sacrificii, trebuie să ne amintim că Leo a plecat din Argentina la 14 ani, depășind multe probleme fizice. A stat 4 ani la Barcelona singur, acelea sunt sacrificii.

Un tip precum Cristiano trebuie să se iubească foarte mult. Dacă nu mai poți, trebuie să te retragi. Este o regulă în toate sporturile. A câștigat tot, a fost un fenomen, a câștigat o grămadă de bani, iar acum nu mai e titular la Manchester United. Lasă-te! S-a terminat!”, a declarat Antonio Cassano, potrivit AS.com.

Cristiano Ronaldo a jucat în 8 meciuri la Manchester United în actualul sezon, reușind să marcheze un singur gol.

Reclamă 4 / 0/3

Ieri, în presa internațională s-a aflat oferta colosală primită de Ronaldo din Arabia Saudită, în vară.

Ce bonus astronomic îi oferea Al-Hilal lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo urma să încaseze un bonus „extraterestru” din partea celor de la Al-Hilal. Echipa din Arabia Saudită îl plătea regeşte pe starul lusitan, însă transferul nu s-a materializat şi atacantul a rămas la Manchester United pentru încă un sezon.

Al-Hilal i-ar fi oferit un bonus la semnatură de 28 de milioane de euro, anunţă presa din Anglia.

Al-Hilal a fost una dintre puţinele echipe interesate de serviciile lui Cristiano, vara trecută. Atacantul portughez şi-a manifestat dorinţa de a o părăsi pe United, însă impresarul său nu i-a găsit o ofertă pe plac.

Echipa din Golf voia să-l atragă pe CR7 cu un salariu colosal, de 125 de milioane de euro pe sezon. La această sumă se mai adăuga şi bonusul de 28 de milioane de euro. Dacă s-ar fi materializat transferul, Ronaldo ar fi devenit cel mai bine plătit jucător de fotbal din istorie.

Preşedintele lui Al-Hilal a dezvăluit că starul lusitan şi-ar fi dat acceptul pentru a evolua la echipa pe care o patronează, însă transferul a picat pe ultima sută de metri. Acest fapt a fost cauzat de o sancţiune pe care clubul saudit o avea din partea Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Laussane.

„Da, am negociat cu Cristaino Ronaldo. Problema nu a fost legată de bani. Al-Hilal este capabilă să transfere starurile lumii, dar a fost decizia TAS care ne-a oprit din a înregistra jucători”, a declarat Fahad ben Nafel, lui Al-Hilal.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
Vezi toate știrile
Citește și