Închide meniul

Cristiano Ronaldo, OUT din Nations League! Portugalia, învinsă dramatic de Spania. Se știu echipele calificate în semifinale. Toate rezultatele, AICI

Antena Sport Publicat: 27 septembrie 2022, 23:40

Reclamă
Cristiano Ronaldo, OUT din Nations League! Portugalia, învinsă dramatic de Spania. Se știu echipele calificate în semifinale. Toate rezultatele, AICI

Cristiano Ronaldo a ratat calificarea în semifinalele Nations League

Cristiano Ronaldo, supărat în tricoul Portugaliei / Profimedia

Cristiano Ronaldo este OUT din Nations League. Portugalia a fost învinsă dramatic de Spania, în ultima etapă din faza grupelor. Alvaro Morata a marcat golul victoriei în minutul 88 și devenit eroul formației lui Luis Enrique.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a ratat dramatic calificarea în semifinalele Nations League, alături de naționala Portugaliei. Lusitanii erau calificați cu o remiză, însă Alvaro Morata le-a dat planurile peste cap în ultimele minute ale partidei de la Braga.

Cristiano Ronaldo, OUT din Nations League! Portugalia, învinsă dramatic de Spania

Spania, Croația, Italia și Olanda sunt echipele naționale care și-au asigurat locul în semifinalele Nations League. Meciurile din penultimul act se vor stabili în urma tragerii la sorți.

FLUIER FINAL în grupele Nations League! Spania este ultima echipă care a obținut calificarea în „Final 4”-ul competiției. Trupa lui Luis Enrique a învins Portugalia și a încheiat pe primul loc în grupa din Liga A, în timp ce echipa lui Cristiano Ronaldo a terminat pe poziția a 2-a.

Rezultatele serii în Nations League:

Reclamă

Liga A:

Elveția – Cehia 2-1

Portugalia – Spania 0-1

Reclamă 4 / 0/3

Liga B:

Albania – Islanda 1-1

Irlanda – Armenia 3-2

Norvegia – Serbia 0-2

Suedia – Slovenia 1-1

Ucraina – Scoția 0-0

Liga C:

Reclamă

Grecia – Irlanda de Nord 3-1

Kosovo – Cipru 5-1

Update 23.32: Portugalia – Spania 0-1! Alvaro Morata marchează în minutul 88, iar naționala Spaniei este la un pas de calificarea în semifinale.

VEZI AICI VIDEO

Update 22.57: Norvegia – Serbia 0-2! Mitrovic dublează avantajul oaspeților.

Update 22.30: Elveția – Cehia 2-1! Schick a redus din diferență.

VEZI AICI VIDEO 

Update 22.28: Norvegia – Serbia 0-1! Vlahovic a deschis scorul în meciul din Norvegia.

VEZI AICI VIDEO

Update 22.28: Suedia – Slovenia 1-1. Forsberg a restabilit egalitatea!

VEZI AICI VIDEO

Update 22.15: Elveția – Cehia 2-0. Cehia a lovit de două ori într-un minut! Embolo a dublat avantajul gazdelor.

VEZI AICI VIDEO

Update 22.14: Elveția – Cehia 1-0. Cehia a deschis scorul, prin golul lui Freuler.

VEZI AICI VIDEO

Update 22.13: Suedia – Slovenia 0-1. Oaspeții au deblocat tabela, cu super-golul marcat de Sesko.

VEZI AICI VIDEO

Update 21.45: Au început meciurile din această seară, în Nations League!

Meciurile care se vor disputa în această seară sunt următoarele:

Cristiano Ronaldo, umplut de sânge în Cehia – Portugalia

Cristiano Ronaldo a fost făcut KO în timpul meciului Cehia – Portugalia, din UEFA Nations League. Atacantul de 37 de ani a fost bruscat de portarul advers şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

CR7 şi-a dorit cu orice preţ să marcheze un nou gol la echipa naţională, dar a avut de suferit. În primul sfert de oră a urmărit o minge trimisă de Carvalho şi a încercat să o devieze în poartă. A fost bruscat însă de goalkeeper-ul advers Vaclik.

Portarul gazdelor a respins mingea şi nu l-a mai putut evita pe Cristiano. L-a umplut de sânge, în minutul 13! Starul Portugaliei a căzut pe gazon şi a avut nevoie de intervenţia medicilor.

Doctorii s-au chinuit să îi oprească sângerarea lui Cristiano, a cărui faţă părea a fi tumefiată. Ronaldo nu a renunţat şi, după ce a avut parte de îngrijiri, a revenit pe gazon. Arbitrul a decis să nu acorde penalty la intervenţia lui Vaclik pentru că atacantul portughez era în ofsaid.

Cristiano Ronaldo a bifat meciul cu numărul 190 la echipa naţională. Este cel mai bun marcator din istorie, cu 117 reuşite în tricoul Portugaliei.

Cristiano Ronaldo vrea să joace şi la Euro 2024

Cristiano Ronaldo a făcut anunţul momentului! Starul lui Manchester United susţine că ar vrea să mai rămână în activitate câţiva ani, cel puţin până la EURO 2024, informează AFP.

Dacă prezenţa sa la CM din Qatar va fi confirmată, pentru Ronaldo va fi al zecelea turneu major. Cristiano Ronaldo a câştigat Euro 2016 cu naţionala Portugaliei. La Euro 2024, el va avea 39 de ani.

Parcursul meu încă nu s-a terminat. Va trebui să îl mai susţineţi pe Cris ceva timp”, a spus Ronaldo. “Vreau să fiu prezent la Cupa Mondială din 2022 şi la Campionatul European din 2024. Mă simt foarte motivat. Ambiţia mea este mare”, a adăugat el.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și