Închide meniul

Ce bonus astronomic îi oferea Al-Hilal lui Cristiano Ronaldo. Starul lusitan acceptase o ofertă stelară

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 septembrie 2022, 18:12

Ce bonus astronomic îi oferea Al-Hilal lui Cristiano Ronaldo. Starul lusitan acceptase o ofertă stelară

Ce bonus colosal îi oferea Al-Hilal lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo, într-un meci pentru Manchester United/ Profimedia

Cristiano Ronaldo urma să încaseze un bonus colosal din partea celor de la Al-Hilal. Echipa din Arabia Saudită îl plătea regeşte pe starul lusitan, însă transferul nu s-a materializat şi atacantul a rămas la Manchester United pentru încă un sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a primit o ofertă din Golf, în perioada de mercato din vară. Al-Hilal, echipa interesată de serviciile portughezului, îi oferea un bonus la semnatură acestuia de aproape 30 de milioane de euro, anunţă presa din Anglia.

Ce bonus astronomic îi oferea Al-Hilal lui Cristiano Ronaldo

Al-Hilal a fost una dintre puţinele echipe interesate de serviciile lui Cristiano Ronaldo, în vara trecută. Atacantul portughez şi-a manifestat dorinţa de a o părăsi pe Manchester United, însă impresarul său nu i-a găsit o ofertă pe plac.

Astfel, echipa din Golf îl atrăgea pe CR7 cu un salariu colosal, de 125 de milioane de euro pe sezon. La această sumă, se mai adăuga şi bonusul de 28 de milioane de euro. Dacă s-ar fi materializat transferul, Ronaldo ar fi devenit cel mai bine plătit jucător de fotbal din istorie.

Preşedintele lui Al-Hilal a dezvăluit că starul lusitan şi-ar fi dat acceptul pentru a evolua la echipa pe care o patronează, înă transferul a picat pe ultima sută de metri. Acest fapt a fost cauzat de o sancţiune pe care clubul saudit o avea din partea CAS.

Reclamă

„Da, am negociat cu Cristaino Ronaldo. Problema nu a fost legată de bani. Al-Hilal este capabilă să transfere starurile lumii, dar a fost decizia CAS care ne-a oprit din a înregistra jucători”, a declarat Fahad ben Nafel, preşedintele clubului Al-Hilal, conform sursei citate mai sus.

Fernando Santos, în depresie după Portugalia – Spania 0-1

Fernando Santos a intrat în depresie după Portugalia – Spania 0-1. Cristiano Ronaldo&co au ratat dramatic calificarea în semifinalele Nations League, alături de naționala Portugaliei. Lusitanii erau calificați cu o remiză, însă Alvaro Morata le-a dat planurile peste cap în ultimele minute ale partidei.

Selecţionerul Portugaliei a răbufnit după eşecul de la Braga. Acesta le-a reproşat elevilor săi că nu au profitat de ocaziile uriaşe şi că nu au continuat să atace în repriza secundă.

Reclamă 4 / 0/3

„Echipa a fost bine organizată în prima repriză. Am avut ocazii, în timp ce Spania nu a avut niciuna. După primele 15 minute din repriza a doua nu am mai avut mingea, echipa nu a mai pus presiune şi am avut probleme. Jota a cerut să fie înlocuit, dar eu nu plănuiam să fac asta. I-am adus pe Vitinha și Joao Mario să avem mai multă posesie a mingii, dar nu am reușit. Chiar și așa, am avut două ocazii mari, dar nu am profitat. Ronaldo a avut câteva ocazii la care în mod normal ar fi trebuit să înscrie.

Trebuie să jucăm la fel, indiferent de adversari. Am făcut asta mult timp. Este a doua oară când primim un gol chiar la final (n.r. după înfrângerea cu Serbia). Dacă trebuie să ne apărăm, ar trebui să ne apărăm cu tot. Suntem devastați la sfârșitul acestui joc. Împotriva Serbiei am marcat, dar apoi nu ne-am mai creat ocazii. Ne-am schimbat mult de atunci, felul în care jucăm, felul în care gândim jocul. Desigur, există întotdeauna lucruri de îmbunătățit”, a declarat Fernando Santos, citat de portugoal.net.

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo urma să fie plătit regeşte la Al-Hilal
  • Premiera sezonului 2 de Stand-Up Revolution este Vineri, de la 21:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și