Închide meniul
Foto

Antony a fost exclus din naţionala Braziliei, din cauza acuzaţiilor de violenţă domestică

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 septembrie 2023, 11:42 / Actualizat: 5 septembrie 2023, 12:55

Reclamă
Antony a fost exclus din naţionala Braziliei, din cauza acuzaţiilor de violenţă domestică

Antony a fost exclus din naţionala Braziliei, din cauza acuzaţiilor de violenţă domestică

Profimedia

Antony a fost exclus din naţionala Braziliei, din cauza acuzaţiilor de violenţă domestică. Starul de la Manchester United a fost, iniţial, convocat pentru meciurile cu Bolivia şi cu Peru. În locul său a fost chemat Gabriel Jesus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Confederaţia braziliană (CBF) a anunţat excluderea lui Antony de pe lista de jucători a lui Fernando Diniz pentru următoarele două meciuri ale Seleçao. Jucătorul este acuzat de violenţă domestică.

Antony a fost exclus din naţionala Braziliei, din cauza acuzaţiilor de violenţă domestică

Din cauza faptelor făcute publice luni, care necesită o anchetă”, federaţia auriverde a preferat să îl retragă din lot pentru binele tuturor părţilor implicate, scrie news.ro.

Atacantul de la Manchester United (23 de ani, 16 selecţii) este suspectat de violenţă domestică împotriva fostei sale iubite, Gabriela Cavallin. Potrivit publicaţiei  UOL, jucătorul gelos a lovit-o de mai multe ori în acest an, fiind nevoie chiar de o intervenţie chirurgicală. O anchetă a fost deja deschisă de poliţia din Greater Manchester.

Pentru a-l înlocui pe Antony, Diniz l-a convocat pe Gabriel Jesus (Arsenal). Brazilia urmează să înceapă campania de calificare la Cupa Mondială 2026 în zona Americii de Sud, sâmbătă, împotriva Boliviei, înainte de a se deplasa în Peru, patru zile mai târziu.

Reclamă

Ce acuzaţii i-a adus Gabriela Gavallin lui Antony

Gabriela Cavallin (22 de ani), un cunoscut influencer şi DJ, i-a adus acuzaţii grave lui Antony în presa din Brazilia. Aceasta a spus chiar că a fost ameninţată cu moartea de starul lui Mnachester United. ”Mi-a spus că dacă nu rămân cu el, nu voi fi cu nimeni, pentru că eram însărcinată cu copilul lui. Mi-a spus că fie stau cu el, fie eu, el și copilul vom muri. I-am spus că sunt însărcinată și mă sperie. Tremuram de frică”, a declarat Gabriela Cavallin.

Antony a fost implicat într-un scandal amoros de proporţii în timpul Campionatului Mondial din Qatar

Antony a fost acuzat că şi-ar fi înşelat iubita cu dpuă femei, în aceeaşi perioadă de timp. Mai mult, Antony ar fi avut o relaţie extraconjugală de durată cu Gabi Cavallin, care a fi pierdut şi un copil care ar fi fost conceput cu starul lui Manchester United.

Antony, starul pe care Manchester United a plătit 95 de milioane de euro, a fost în mijlocul unui scandal de proporţii în Qatar. Acesta şi-a lăsat iubita oficială la Manchester pe timpul Mondialului din Qatar, iar una dintre amante se află la Londra.

Ulterior, Antony ar fi început o relaţie cu o angajată de la o bancă. În ciuda acestor zvonuri, Roseline Silva a rămas în continuare alături de Antony, cu care are un băieţel, iar aceasta postează imagini incendiare pe reţelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3

De parcă nu era de ajuns, Antony a chemat a doua amantă în Qatar, acolo unde se află cu naţionala Braziliei, scrie presa din Brazilia. Relaţia oficială a lui Antony este cu Rosilene Xavier, cea care i-a dăruit un băieţel. Starul lui Manchester United şi-a reluat relaţia cu DJ Gabi Cavallin, pe care a lăsat-o la Londra. Ultima cucerire a starului de la United a fost Ingrid Lana.

Manchester United a plătit 95 de milioane de euro lui Ajax pentru Antony. Manchester United continuă să se întărească, după transferul răsunător al lui Casemiro de săptămânile trecute. Trupa de pe Old Trafford i-a depăşit pe cei de la Real Madrid, şi au plătit cei mai mulţi bai pe un jucător în această vară.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și