Închide meniul

Antrenorul de la Rangers, anunț despre Ianis Hagi: „S-a antrenat excelent în ultimele două săptămâni!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 31 martie 2023, 18:29

Antrenorul de la Rangers, anunț despre Ianis Hagi: S-a antrenat excelent în ultimele două săptămâni!”

Rangers a primit o ofertă oficială pentru Ianis Hagi

Ianis Hagi / Profimedia

Antrenorul de la Rangers a făcut un anunț despre Ianis Hagi. Michael Beale s-a declarat mulțumit de modul în care s-a antrenat Ianis Hagi în ultima perioadă și este posibil să joace în meciul de campionat împotriva celor de la Dundee.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rangers – Dundee United are loc sâmbătă, de la 17:00. Formația lui Ianis Hagi ocupă locul 2 în campionat, cu 73 de puncte. Lider autoritar este Celtic, cu 82 de puncte.

Antrenorul de la Rangers, anunț despre Ianis Hagi: „S-a antrenat excelent în ultimele două săptămâni!”

Neconvocat de Edi Iordănescu pentru meciurile naționalei cu Andorra și Belarus, Ianis Hagi a rămas în Scoția, pregătindu-se cu echipa la Rangers. Antrenorul lui Rangers este mulțumit de pregătirea lui Ianis Hagi.

„Am lucrat mai multe aspecte la antrenamente. Au fost două săptămâni excelente pentru Hagi, Souttar și Ridvan. S-au antrenat excelent”, a declarat Michael Beale, potrivit presei din Marea Britanie.

Ciprian Marica a comentat neconvocarea lui Ianis Hagi la națională: „Păi, ori ne lipsește, ori nu ne lipsește?”

Ciprian Marica a comentat neconvocarea lui Ianis Hagi la națională. Fostul internațional nu poate înțelege decizia selecționerului Edi Iordănescu de a nu apela la serviciile mijlocașului de la Rangers.

Reclamă

Revenit după o accidentare groaznică, Ianis Hagi a bifat deja minute pentru echipa din Scoția, însă nu a fost luat în calcul de selecționer pentru meciurile cu Andorra și Belarus.

Fostul atacant al echipei naționale consideră că Ianis Hagi ar fi trebuit convocat, în cazul în care el reprezintă un fotbalist important pentru România, așa cum s-a tot vorbit de-a lungul anilor.

„Știi cum suntem noi? Îmi aduc aminte de declarațiile selecționerului, care spunea ‘Mamă, ne lipsește Ianis Hagi, ce ne facem fără el?’ Acum, Ianis e sănătos și i se spune să mai aștepte puțin. Păi ori ne lipsește, ori nu ne lipsește? Te bazezi pe el? Nu trebuie să intre și el în angrenajul echipei naționale? Cei de acolo pot spune că n-a jucat suficient, dar Rus a jucat suficient?

Reclamă 4 / 0/3

Dacă era jucător important pentru națională, Ianis Hagi ar fi fost măcar pe lista naționalei, dacă nu în lot. Înțeleg că ar fi primit un mesaj că nu e. Când era accidentat era încurajat, i se spunea că e bun și că abia este așteptat să revină. Acum, îi dă mesaj că la următoarea acțiune…

Înțeleg că Edi Iordănescu nu-l cunoaște pe Ianis Hagi, nu a făcut niciun antrenament sub comanda lui, doar au vorbit la telefon de câteva ori”, a declarat Ciprian Marica, pentru digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și