Închide meniul

Antrenorul lui Al-Hilal, deranjat că Neymar a fost convocat la naţionala Brazilei: „Nu ar trebui să se ducă”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 20 august 2023, 11:13

Antrenorul lui Al-Hilal, deranjat că Neymar a fost convocat la naţionala Brazilei: „Nu ar trebui să se ducă

Antrenorul lui Al-Hilal, deranjat că Neymar a fost convocat

Neymar la Al-Hilal / Profimedia

Antrenorul lui Al-Hilal, deranjat că Neymar a fost convocat la naţionala Brazilei. Jorge Jesus, antrenorul echipei din Arabia Saudită cu care starul brazilian a semnat în această vară, şi-a exprimat nemulţumirea legată de convocarea lui Neymar la naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brazilia va juca în luna septembrie cu Peru şi Bolivia, iar fostul star de la PSG este aşteptat să se alăture coechipierilor săi. Acest lucru îl deranjează însă pe Jorge Jesus.

Antrenorul lui Al-Hilal, deranjat că Neymar a fost convocat la naţionala Brazilei: „Nu ar trebui să se ducă”

Neymar nu a mai jucat de pe 19 februarie, de la meciul PSG – Lille 4-3. Brazilianul s-a accidentat atunci la gleznă şi a suferit şi o intervenţie chirurgicală, fiind indisponibil până la finalul sezonului pentru formaţia pariziană.

Ajuns la Al-Hilal în această vară, Neymar este în continuare accidentat. Jorge Jesus, antrenorul formaţiei din Arabia Saudită, şi-a exprimat nemulţumirea legată de convocarea lui Neymar la meciurile din luna septembrie ale naţionalei Braziliei.

„Neymar a ajuns accidentat, are o problemă musculară. Nu ştiu exact când va reveni şi când va fi pregătit să joace şi să se antreneze normal. Nu ar trebui să fie disponibil pentru naţionala Braziliei şi nu ar trebui să se ducă. Acum se recuperează”, a declarat Jorge Jesus, potrivit goal.com, după remiza lui Al-Hilal cu Al-Feiha.

Reclamă

Neymar, prezentat în fața fanilor de Al-Hilal. Chipul brazilianului, proiectat în aer cu ajutorul dronelor

Cu ocazia transferului lui Neymar, oficialii clubului din Arabia Saudită au pregătit un adevărat spectacol pentru a-l prezenta pe starul brazilian. La evenimentul care a avut loc pe stadionul lui Al-Hilal au participat peste 68,000 de oameni.

Pe stadion au existat jocuri de lumini, focuri de artificii, iar chipul fotbalistului a fost proiectat în aer, cu ajutorul dronelor. De asemenea, deasupra stadionului au fost recreate mai multe imagini, pentru a sărbători transferul lui Neymar.

Fotbalistul a ajuns în Arabia Saudită după ce a petrecut 6 sezoane în tricoul celor de la PSG. În perioada petrecută în capitala Franței, Neymar a reușit să marcheze 118 goluri în 173 de meciuri. În prezent este cotat la suma de 60 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3

A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2018, atunci când valora 180 de milioane de euro. De asemenea, deține recordul de cel mai scump transfer din istorie. Oficialii lui PSG l-au cumpărat de la Barcelona, în anul 2017, pentru suma de 222 de milioane de euro. În cariera sa, fotbalistul de 31 de ani a jucat pentru Santos, Barcelona și PSG.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și