Închide meniul
VIDEO

Neymar, prezentat în fața fanilor de Al-Hilal. Starul brazilian a avut parte de o primire spectaculoasă în Arabia Saudită

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 19 august 2023, 22:46

Neymar, prezentat în fața fanilor de Al-Hilal. Starul brazilian a avut parte de o primire spectaculoasă în Arabia Saudită

Neymar, prezentat în fața fanilor de Al-Hilal

Neymar, prezentat în fața fanilor la Al-Hilal / Profimediaimages

Neymar, prezentat în fața fanilor de Al-Hilal. Brazilianul a fost primit ca un adevărat star în Arabia Saudită, în fața a zeci de mii de fani ai clubului la care s-a transferat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starul a ajuns la Al-Hilal în schimbul sumei de 90 de milioane de euro, care a intrat în conturile celor de la PSG. Fotbalistul care a câștigat 5 titluri cu formația pariziană a semnat un contract valabil pe doi ani cu echipa din Arabia Saudită.

Neymar, prezentat în fața fanilor de Al-Hilal. Chipul brazilianului, proiectat în aer cu ajutorul dronelor

Cu ocazia transferului lui Neymar, oficialii clubului din Arabia Saudită au pregătit un adevărat spectacol pentru a-l prezenta pe starul brazilian. La evenimentul care a avut loc pe stadionul lui Al-Hilal au participat peste 68,000 de oameni.

Pe stadion au existat jocuri de lumini, focuri de artificii, iar chipul fotbalistului a fost proiectat în aer, cu ajutorul dronelor. De asemenea, deasupra stadionului au fost recreate mai multe imagini, pentru a sărbători transferul lui Neymar.

Reclamă

Fotbalistul a ajuns în Arabia Saudită după ce a petrecut 6 sezoane în tricoul celor de la PSG. În perioada petrecută în capitala Franței, Neymar a reușit să marcheze 118 goluri în 173 de meciuri. În prezent este cotat la suma de 60 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2018, atunci când valora 180 de milioane de euro. De asemenea, deține recordul de cel mai scump transfer din istorie. Oficialii lui PSG l-au cumpărat de la Barcelona, în anul 2017, pentru suma de 222 de milioane de euro. În cariera sa, fotbalistul de 31 de ani a jucat pentru Santos, Barcelona și PSG.

Reclamă 4 / 0/3

Al Hilal, o nouă lovitură după transferul lui Neymar. Aleksandar Mitrovic, noul atacant al formației Saudite

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, oficialii lui Al Hilal l-au transferat pe Aleksandar Mitrovic de la Fulham, pentru o sumă mai mare de 50 de milioane de euro. Acesta a semnat un contract valabil pe 3 ani și umează să facă vizita medicală. Anunțul a fost făcut pe pagina acestuia de Twitter.

Atacantul a reușit să marcheze 111 goluri în 206 meciuri pentru Fulham. Acesta a ajuns pe Craven Cottage în luna ianuarie 2018, după ce a fost cumpărat de la Newcastle pentru suma de 25 de milioane de euro.

De asemenea, atacantul este component al echipei naționale a Serbiei, fiind unul dintre cei mai importanți jucători din țara sa. În 81 de partide jucate pentru selecționata țării sale a reușit să marcheze 52 de goluri.

În momentul de față, jucătorul de 28 de ani este cotat la suma de 28 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. În cariera sa a mai jucat pentru Partizan Belgrad, Teleoptik, Anderlecht, Newcastle și Fulham.

În această vară, oficialii lui Al Hilal au investit nu mai puțin de 350 de milioane de euro în transferuri. Aceștia au reușit o campanie de mercato de-a dreptul impresionantă. La formația saudită au sosit, în această vară următorii fotbaliști: Neymar, Malcom, Ruben Neves, Sergej Milinkovic-Savic, Kalidou Koulibaly, Yassine Bounou și Aleksandar Mitrovic.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și