Închide meniul

Antrenorul Parmei, prima reacție după ce Valentin Mihăilă s-a accidentat și a ieșit plângând de pe teren: „E o pierdere”

Cosmin Cioboată Publicat: 5 februarie 2023, 22:33

Antrenorul Parmei, prima reacție după ce Valentin Mihăilă s-a accidentat și a ieșit plângând de pe teren: „E o pierdere

Antrenorul de la Parma a vorbit despre Valentin Mihăilă, înaintea meciului cu Pisa, care se vede pe AntenaPLAY

Valentin Mihăilă, într-un meci pentru Parma / Profimedia

  • Antrenorul Parmei, prima reacție după ce Valentin Mihăilă s-a accidentat și a ieșit plângând de pe teren
  • Mijlocașul român a fost înlocuit în minutul 15 al meciului Parma – Genoa 2-0

Fabio Pecchia, antrenorul Parmei, a oferit prima reacție după ce Valentin Mihăilă s-a accidentat și a ieșit plângând de pe teren. Internaționalul român a suferit o ruptură musculară în meciul câștigat de echipa sa în fața celor de la Genoa, scor 2-0, în etapa a 23-a din Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihăilă s-a accidentat în debutul partidei și a părăsit terenul în lacrimi, după numai 15 minute.

Antrenorul Parmei, prima reacție după ce Valentin Mihăilă s-a accidentat și a ieșit plângând de pe teren

Valentin Mihăilă continuă să fie urmărit de probleme medicale. Este pentru a doua oară în acest sezon când mijlocașul de 23 de ani se accidentează.

Reclamă

Fabio Pecchia s-a arătat foarte dezamăgit din cauza accidentării lui Valentin Mihăilă. Tehnicianul de la Parma a dezvăluit că se înțelege bine cu românul, iar indisponibilitatea lui îl va afecta și pe el.

„Am o relație bună cu Vale, pentru mine este o pierdere. Vom vedea cum se prezintă situația”, a spus Fabio Pecchia, potrivit parmacalcio1913.com.

Reclamă

Coșmar fără sfârșit pentru Valentin Mihăilă! Românul s-a accidentat din nou

La 3 zile după ce a împlinit vârsta de 23 de ani, Mihăilă a suferit o nouă accidentare, în prima repriză a duelului cu Genoa.

Valentin Mihăilă n-a mai putut continua meciul și a început să plângă în momentul ieșirii de pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

Mihăilă revenise recent în lotul Parmei, după o ultimă accidentare care l-a ținut departe de gazon aproape două luni. Mijlocașul român a lipsit în multe meciuri ale echipei sale și în sezonul precedent, din cauza problemelor medicale.

Valentin Mihăilă a adunat numai 10 apariții în actualul sezon din Serie B, reușind să marcheze două goluri și să ofere 3 assist-uri.

La rândul său, Dennis Man, celălalt român de la Parma, s-a accidentat la începutul anului și momentan este indisponibil.

Dennis Man și Valentin Mihailă, pe radarul celor de la Pisa

Dennis Man și Valentin Mihailă, jucătorii Parmei, sunt monitorizați de Pisa, nimeni alta decât echipa altor trei români: Olimpiu Moruțan, Marius Marin și Adrian Rus. Cele două echipe din Serie B se luptă pentru promovarea pe prima scenă a fotbalului italian.

Giovanni Corrado, președintele celor de la Pisa, a vorbit despre calitățile românilor de la Parma și nu exclude un eventual transfer al celor doi în viitor.

„Căutăm un atacant care să aibă caracteristici diferite față de cei pe care-i avem în lot. Să transferăm de la Parma? Nu știu, are o echipă echilibrată, cu jucători de calitate și multe alternative.

Dacă va exista vreo oportunitate, o vom lua în considerare. Dar pentru mine Parma, împreună cu Genoa, au impresionat cel mai mult. În opinia mea, Parma are o echipă mai bună decât anul trecut.

Reclamă

Anul acesta am reușit să vin pe Tardini de câteva ori, anul trecut am făcut-o de mai multe ori pentru că meciurile Pisei nu s-au suprapus, iar Man și Mihăilă sunt doi jucători excelenți. Îi cunoaștem și i-am apreciat mereu. Când Marin îmi vorbește despre ei, îmi spune că sunt ieșiți din comun.

Un alt jucător extraordinar este Moruțan, dar nu mai este nicio surpriză. Îi cunoaștem calitățile și l-am transferat în speranța că vom ajunge în Serie A”, a declarat președintele de la Pisa, potrivit pianetaserieb.it.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul cu Irlanda de Nord
AntenaPLAY • 23 mart., 9:22
Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul cu Irlanda de Nord: „Asta îmi doresc”
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Ianis Hagi, Denis Alibec şi Mihăilă au făcut show total la antrenamentul naţionalei
AntenaPLAY • 19 mart., 13:10
Călcâie, loburi şi goluri spectaculoase! Ianis Hagi, Denis Alibec şi Mihăilă au făcut show total la antrenamentul naţionalei