Închide meniul

„I-am sfătuit să-l transfere!” Adrian Mutu a confirmat interesul lui Neftci Baku pentru Andrea Compagno

Viviana Moraru Publicat: 15 ianuarie 2024, 19:56

Reclamă
„I-am sfătuit să-l transfere! Adrian Mutu a confirmat interesul lui Neftci Baku pentru Andrea Compagno

Gigi Becali a acceptat trei oferte pentru Andrea Compagno

Andrea Compagno, în timpul unui meci / Profimedia

Adrian Mutu a confirmat interesul lui Neftci Baku pentru Andrea Compagno. „Briliantul” a dezvăluit că i-a sfătuit pe azeri să-l transfere pe atacantul FCSB-ului, având doar cuvinte de laudă la adresa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a fost golgheterul FCSB-ului în sezonul trecut, însă poate pleca în această iarnă de la echipă, după ce a intrat în dizgraţiile lui Gigi Becali. Italianul a marcat doar patru goluri, în cele 22 de meciuri jucate pentru formaţia roş-albastră, în toate competiţiile.

Adrian Mutu a confirmat interesul lui Neftci Baku pentru Andrea Compagno

Neftci Baku a oferit 400.000 de euro în schimbul lui Andrea Compagno, Adrian Mutu dezvăluind că fosta sa echipă poate plăti această sumă pentru a obţine semnătura atacantului italian.

De asemenea, Mutu a mai transmis că i-a sfătuit pe oficialii azeri să-l transfere de urgenţă pe Compagno, mărturisind că vârful FCSB-ului a fost la un pas să fie golgheterul sezonului trecut din Liga 1, peste Marko Dugandzic.

„Sfatul meu a fost să-l ia. Le-am spus că da, nu vreau să comentez evoluţiile lui Compagno din acest sezon de la FCSB, dar în sezonul trecut s-a bătut pentru titlul de golgheter cu Marko Dugandzic.

Reclamă

Neftci poate să plătească suma de 400.000 de euro”, a declarat Adrian Mutu, conform digisport.ro.

Şi Gigi Becali a făcut un anunţ despre posibila plecare a lui Andrea Compagno de la FCSB. Acesta s-a declarat dispus să-l vândă pe atacantul italian în schimbul sumei de 400.000 de euro, după ce în sezonul trecut a plătit 1,5 milioane de euro pentru a-l aduce la FCSB.

„Pentru Compagno am primit ieri o ofertă de 400.000 de euro şi cred că îl dau”, a transmis Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palat.

Reclamă 4 / 0/3

Decizia luată de Gigi Becali, în cazul înlocuitorului lui Andrea Compagno

S-a aflat decizia luată de Gigi Becali, în cazul înlocuitorului lui Andrea Compagno. Latifundiarul din Pipera ar fi dorit să aducă un nou atacant la FCSB în această perioadă de mercato, în cazul în care fostul golgheter al roș-albaștrilor ar fi plecat de la echipă.

Pe lista vicecampioanei s-ar fi aflat un atacant spaniol, Jalen Blesa, jucător care este legitimat în prezent la FC Prishtina. Totuși, impresarul Florin Vulturar, care este apropiat de Gigi Becali, a făcut o dezvăluire care îi va dezamăgii pe fanii FCSB-ului.

”Nu este nimic adevărat cu atacantul din Albania. Pe Blesa de la Prishtina l-am văzut eu o dată, dar această pistă e închisă momentan, nu se face. Nici cu Ankeye nu este nimic.

Din punctul meu de vedere nu cred că mai vine cineva la FCSB, doar dacă nu apare ceva neprevăzut, patronul știe cel mai bine.

A semnat Antwi, este un jucător interesant, l-am văzut de 3-4 ori, are calități foarte bune, tehnică și viteză remarcabile, va face față la FCSB”, a spus Florin Vulturar, potrivit iamsport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua cursă e ACUM, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous Vezi toate știrile
Citește și