Închide meniul

Anunțul lui Kylian Mbappe înainte de „dubla” infernală PSG – Real Madrid. „E singurul lucru la care mă aștept!” Ce obiectiv uriaș și-a propus în 2022

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 decembrie 2021, 22:43

Anunțul lui Kylian Mbappe înainte de „dubla infernală PSG – Real Madrid. „E singurul lucru la care mă aștept! Ce obiectiv uriaș și-a propus în 2022

Kylian Mbappe joacă la PSG din 2017

Profimediaimages

PSG – Real Madrid este şocul optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Iniţial, PSG trebuie să joace cu Manchester United, în timp ce Real Madrid se lupta cu Benfica pentru un loc în sferturi. După ce tragerea la sorţi s-a repetat, din cauza gafei uriaşe făcute de UEFA, PSG şi Real Madrid au dat una peste cealaltă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe, înainte de PSG – Real Madrid

Despre Mbappe, care va rămâne liber de contract în 2022, presa internațională a scris că e ca și transferat la Real Madrid. Francezul vrea să-și învingă presupusa viitoare echipă și să câștige pentru prima dată UEFA Champions League. Atacantul de 23 de ani e cu gândul și la Mondialul din Qatar, unde vrea să-și apere titlul câștigat în 2018.

„Singurul lucru la care mă aștept este victoria lui PSG. Va fi un joc dificil. Va fi o ‘dublă’ grea, complicată, dar vreau să câștig atât Liga Campionilor, cât și Cupa Mondială în 2022”, a spus Kylian Mbappe, potrivit SkySports, la gala Globe Soccer Awards.

Manșa tur din optimele de finală UEFA Champions League va avea loc în perioadele 15-16 februarie și 22-23 februarie. Meciurile retur sunt programate pe 8-9 martie și 15-16 martie. PSG, care nu e cap de serie, va juca pe teren propriu primul meci cu Real Madrid.

Kylian Mbappe a jucat până acum o singură finală în UEFA Champions League. Se întâmpla în stagiunea 2019-2020, când PSG pierde cu 0-1 în fața lui Bayern Munchen în ultimul act, disputat la Lisabona. În stagiunea predentă, parizienii au fost eliminați de Manchester City în seminfinale.

Reclamă

Mbappe, premiat la Globe Soccer Awards

Kylian Mbappe a fost numit cel mai bun fotbalist al anului la cea de-a 12-a ediție a galei „Globe Soccer Awars”, care a fost găzduită la Hotel Armani, în Dubai. În lupta pentru premiu, Kylian Mbappe i-a învins pe Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Mohamed Salah, Karim Benzema și Robert Lewandowski.

15 goluri în 24 de meciuri a înscris Kylian Mbappe în acest sezon pentru PSG, în toate competițiile. Atacantul francez, care a împlinit recent 23 de ani, este cel mai valoros jucător din lume, cotat 160 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 Vezi toate știrile
Citește și