Închide meniul

Argentina – Brazilia 1-0 | Imagini brutale cu Neymar, care plânge în hohote după ce a pierdut finala Copei America

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 iulie 2021, 10:04

Argentina – Brazilia 1-0 | Imagini brutale cu Neymar, care plânge în hohote după ce a pierdut finala Copei America

Imagini brutale cu Neymar

Twitter Copa America

În acel moment, Neymar s-a pus în genunchi, a privit în sus şi a început să plângă în hohote, fiind cu greu calmat de colegii săi din Selecao.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar a plâns la finalul partidei cu Argentina

Totuşi, şocul lui Neymar a trecut rapid şi acesta a făcut un alt gest care va rămâne în inima fanilor mulţi ani de-acum încolo. S-a dus în locul unde argentinienii sărbătoreau şi l-a felicitat pe fratele Lionel Messi.

Zeci de secunde cei doi au fost îmbrăţişaţi, în timp ce, la câţiva metri, „Pumele” făceau hora bucuriei. Au urmat apoi alte clipe rar întâlnite: cei doi au stat de vorbă minute întregi despre finala Copei America, alături de Leandro Paredes.

Lionel Messi a câştigat Copa America 2021

Pentru Messi, pe care finalul meciului l-a surprins în genunchi, cu lacrimi în ochi, acesta este primul trofeu major câştigat alături de naţionala Argentinei. Acesta este primul trofeu obţinut de argentinieni din 1993.

Reclamă

Lionel Messi a avut nişte statistici uimitoare la Copa America 2021: a fost cel mai bun marcator (4 goluri), a oferit cele mai multe pase decisive (5), a şutat de cele mai multe ori (28), a creat cele mai multe şanse de gol (21). În finală, el a oferit cele mai multe pase, 122.

Pentru Messi, acesta a fost cel de-al zecelea turneu de seniori alături de Argentina: după ce a pierdut patru finale (3 de Copa America), Messi şi-a adjudecat primul trofeu major.

„Ce nebunie frumoasă! Este incredibil. Îţi mulţumesc, Dumnezeule! Suntem campioni”, a scris Messi, pe contul personal de Facebook, alături de o poză în care starul argentinian apare alături de primul său trofeu important alături de „Pume”.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și