Închide meniul
VIDEO

Aris Salonic – Olympiacos 2-1 a fost în AntenaPLAY. Înfrângere pentru rivala lui PAOK, care luptă şi ea pentru titlu

Alex Ioniță Publicat: 21 septembrie 2024, 22:00

Reclamă
Aris Salonic – Olympiacos 2-1 a fost în AntenaPLAY. Înfrângere pentru rivala lui PAOK, care luptă şi ea pentru titlu

Aris Salonic - Olympiacos 2-1 a fost în AntenaPLAY

Profimedia

Aris Salonic – Olympiacos 2-1 a fost în format LIVE VIDEO, în AntenaPLAY. Olympiacos, aflată în luptă directă pentru titlu cu PAOK şi AEK, a suferit o înfrângere care ar putea conta foarte mult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot în ziua de sâmbătă, PAOK a făcut spectacol pe terenul lui Volos și s-a impus cu scorul de 4-1. Meciurile din Super Liga Greciei se văd LIVE în AntenaPLAY.

ABONAȚII ANTENAPLAY POT VEDEA AICI DUELUL DINTRE ARIS ȘI OLYMPIACOS

Aris Salonic – Olympiacos 2-1

Min. 90+7: Fluier final! Aris Salonic – Olympiacos s-a terminat 2-1

Min. 90+6: Aris – Olympiacos 2-1! El Kaabi a marcat cu un şut plasat

Reclamă
Reclamă

Min. 41: Aris – Olympiacos 2-0! Lorenzo Garcia a marcat cu un şut din voleu, din careu

Min. 3: Aris – Olympiacos 1-0! Manuel Garcia a dat lovitura.

Min. 1: A început meciul!

Reclamă

Performanţă unică pentru Răzvan Lucescu cu PAOK

Grecii au descoperit o performanţă unică pe care şi-a trecut-o în cont Răzvan Lucescu alături de PAOK. Campioana Greciei este echipa care, în ultimii trei ani, le-a oferit cele mai multe minute fotbaliştilor de sub 21 de ani.

CIES Football Observatory anunţă că, în perioada 09.09.2021 – 09.09.2024, PAOK este echipa care a acordat în campionatul Greciei cel mai mare procent de minute jucătorilor U21 (7.3%). Asta chiar dacă Lucescu era considerat un antrenor care merge mai mult pe mâna fotbaliştilor cu experienţă.

La acest capitol, Olympiacos este pe locul secund, cu un procent de 6.3%. podiumul fiind completat de Volos (5.9%). AEK este ultima într-un asemenea top, cu un procent de 0.1%.

Atunci când vine vorba de numărul de jucători U21 folosiţi, Asteras e prima (12), fiind urmată de Olympiacos (10) şi de Volos (9). PAOK are doar 6 jucători care au primit minute, Konstantelias, Koutsias, Koulierakis, Tzimas, Selimai şi Soretire.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și