Închide meniul

Atacantul legendar care și-a anunțat azi retragerea din fotbal! ”A venit timpul să spun `adio`”

Antena Sport Publicat: 20 mai 2020, 15:31

Atacantul legendar care și-a anunțat azi retragerea din fotbal! ”A venit timpul să spun `adio`”

Twitter

Aritz Aduriz s-a retras

  • Atacantul s-a retras la 39 de ani
  • Acesta a marcat 285 de goluri în 780 de meciuri

”Timpul a venit. De multe ori am spus că fotbalul te va părăsi, înainte să îl lași tu. Doctorii mi-au spus ieri să mă operez pentru a scăpa de problemele pe care le am la șold. Corpul meu a spus ”destul!”. Nu aș mai putea să îmi ajut coechipierii așa cum am făcut-o. Aceasta este viața unui sportiv, simplă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din păcate, trecem printr-o perioadă dureroasă și trebuie să luptăm împreună pentru a învinge această pandemie. Astfel, nu vreau să vă faceți griji pentru mine. Să uităm de finalele pe care le-am visat, pentru că vom avea timp să ne spunem adio. Timpul a venit să spun ”adio” și ăsta e finalul de drum pentru mine, ceva de neuitat și uimitor, de la început până la sfârșit. Vă mulțumesc din tot sufletul”, a fost mesajul scris de Aduriz, pe Twitter. 

Reclamă

Aduriz și-a început cariera la Aurrera și a continuat-o la Athletic Bilbao. După ce a mai trecut pe la Valladolid, Mallorca sau Valencia, el a revenit pentru ultinii 8 ani la Bilbao, club pentru care a strâns 405 partide. 

Acesta a marcat în total 285 de goluri în 780 de meciuri. El și-a trecut în cont două trofee, Cupa și Supercupa Spaniei (2015).

Reclamă

Aduriz a strâns 13 meciuri la naționala Spaniei, marcând doar două goluri. Acesta a jucat și împotriva României, în 2016. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Craioveanu a pronunţat numele jucătorilor din Liga 1 care ar putea face pasul în La Liga
Liga 1 • 9 feb., 10:08
Gică Craioveanu a pronunţat numele jucătorilor din Liga 1 care ar putea face pasul în La Liga: „Uitaţi-vă la Real şi Barcelona!”
Gafa făcută de Rangers în momentul în care l-a împrumutat pe Ianis Hagi la Deportivo Alaves
Fotbal extern • 9 ian., 13:31
Gafa făcută de Rangers în momentul în care l-a împrumutat pe Ianis Hagi la Deportivo Alaves. Anunțul scoțienilor
Bascii s-au convins după primele goluri ale lui Ianis Hagi la Deportivo Alaves
Fotbal extern • 3 nov., 9:18
Bascii s-au convins după primele goluri ale lui Ianis Hagi la Deportivo Alaves. Ce au scris despre fiul „Regelui”
Liga Portugal, peste Premier League, La Liga și Serie A
AntenaPLAY • 20 oct., 13:09
Liga Portugal, peste Premier League, La Liga și Serie A! Capitolul la care lusitanii stau mai bine decât marile campionate
Ianis Hagi, aşteptat să revină la Rangers
Fotbal extern • 20 oct., 10:06
Ianis Hagi, aşteptat să revină la Rangers. Anunţul făcut de scoţieni, după ce gruparea de pe Ibrox şi-a schimbat antrenorul!