Închide meniul

Atletico Madrid – Chelsea 0-1. Meciul anului în România pe Arena Naţională. Giroud, gol superb din foarfecă. Până şi el a crezut că e ofsaid

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 februarie 2021, 20:40

Atletico Madrid – Chelsea 0-1. Meciul anului în România pe Arena Naţională. Giroud, gol superb din foarfecă. Până şi el a crezut că e ofsaid

profimediaimages

Olivier Giroud a marcat din foarfecă pe Arena Naţională în Atletico Madrid - Chelsea, din optimile Champions League

Atletico Madrid a fost învinsă pe stadionul pe care a câştigat Europa League, în urmă cu nouă ani. Chelsea s-a impus cu 1-0 la Bucureşti, cu golul superb, din foarfecă, marcat de francezul Olivier Giroud. Englezii s-au mai impus de 13 ori în prima manşă a unei duble din cupele europene. De fiecare dată, au reuşit calificarea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

LIVE SCORE Atletico Madrid – Chelsea 0-1

Finalul meciului.

Min. 69: GOOOL Chelsea, 0-1! Olivier Giroud a marcat superb, cu o execuţie din foarfecă. Francezul se afla într-o poziţie clară de off-side, dar arbitrii au verificat îndelung reluările video şi au observat că mingea a venit de la un adversar. Giroud a marcat 15 goluri în 16 prezenţe pentru Chelsea în cupele europene. De asemenea, francezul în vârstă de 34 de ani şi 146 de zile este cel mai bătrân marcator al lui Chelsea în Champions League.

Min. 60: Miza calificării apasă greu pe cele două echipe, care s-au anihilat reciproc, în turul optimilor Champions League. Niciun gol timp de o oră.

Reclamă

Min. 45: Prima repriză s-a terminat la egalitate, 0-0. Atletico a avut un singur şut în primele 45 de minute, cea mai slabă evoluţie din Champions League din sezonul 2016-2017 până acum.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: A început meciul.

UPDATE 22:00: Englezii de la goal.com au comis o gafă uriaşă. Au scris că meciul dintre Atletico şi Chelsea are loc pe Arena Puskas, din Budapesta.

UPDATE 21:00 Au apărut echipele de start pentru meciul care se va disputa pe Arena Naţională

Atletico Madrid: Oblak – Llorente, Savic, Felipe, Hermoso – Correa, Koke, Saul, Lemar – Joao Felix, Luis Suarez
Chelsea: Mendy – Azpilicueta, Christensen, Rudiger, Alonso – Mount, Jorginho, Kovacic – Hudson-Odoi, Giroud, Werner

UPDATE 18:40 Starurile lui Chelsea au ieşit la plimbare prin Bucureşti cu numai câteva ore înaintea meciului cu Atletico. Detalii AICI.

UPDATE 17:20 Oficialii lui Chelsea au postat, pe contul de Facebook, o poză făcută pe geamul hotelului în care sunt cazaţi. "Salutări din Bucureşti", a fost mesajul britanicilor. În imagine se vede Catedrala Mântuirii Neamului.

Reclamă

UPDATE 16:00 Costuri de 20 de ori mai mari pentru Atletico, după ce meciul cu Chelsea, din Champions League, a fost programat la București. Detalii AICI

UPDATE 12:40 Promovare inedită a meciului cu Atletico făcută de cei de la Chelsea.

UPDATE 12:00 Echipele probabile anunțate de presa din Spania. Cum ar putea începe jocul Atletico și Chelsea, pe Arena Națională.

Cele două echipe au ajuns deja la Bucureşti. Delegaţia lui Atletico Madrid s-a cazat în acelaşi loc ca şi în 2012, la hotelul Intercontinental. În urmă cu nouă ani, echipa antrenată de Simeone a cucerit trofeul Europa League pe Arena Naţională, după 3-0, contra lui Athletic Bilbao.

"În principiu, clubul a avut mai multe variante. Desigur, se schimbă situația, dar pentru toată lumea. A trebuit să zburăm patru ore, Chelsea a fost nevoită să zboare șase ore. Vom juca ca și cum ar fi fost casa noastră. Mâine, jucăm acasă şi avem încredere că Luis poate înscrie (n.r. întrebat de ce nu înscrie Suarez, acasă, în Champions League)", a spus Diego Simeone. 

Atletico Madrid – Chelsea | Englezii intră în carantină după meci

Echipele din Anglia care participă în cupele europene vor avea probleme la revenirea din deplasări. După noile restricţii anunţate de guvernul britanic, jucătorii şi staff-urile vor intra 10 zile în izolare după partidele din deplasare.

Astfel, londonezii vor fi primii care vor intra în carantină după o deplasare europeană. Jucătorii vor avea voie să-şi părăsească locuinţa în această perioadă doar pentru antrenamente şi partide în competiţia internă.

Atletico Madrid – Chelsea | Koke, amintiri plăcute de la Bucureşti

Koke, căpitanul lui Atletico Madrid, a câştigat primul titlu cu echipa lui Simeone pe Arena Naţională. Atleti a bătut-o pe Bilbao, cu 3-0, pe 9 mai 2012, în finala Europa League. Acum, Koke dă piept cu Chelsea, în turul optimilor Champions League, chiar la Bucureşti.

"Jucăm în Bucureşti. Avem amintiri foarte frumoase de aici. Am câştigat pe acest stadion primul meu trofeu cu Atletico Madrid. Vrem să jucăm bine şi să câştigăm. Am întâlnit Chelsea în mai multe rânduri. Ne cunoaştem unii pe ceilalţi. Întâlnim un adversar puternic, cu un nou antrenor", a spus Koke.

După trofeul de la Bucureşti, Koke şi-a mai trecut în cont alte 6 titluri cu Atletico Madrid, campionatul în La Liga, Cupa Spaniei, Supercupa Spaniei, încă un trofeu Europa League şi două Supercupe ale Europei.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și