Închide meniul

Gică Hagi şi Gică Popescu, imagine fabuloasă înainte de Galatasaray – Barcelona. Cum au apărut în locul unde au scris istorie! Mesajul „Baciului”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 martie 2022, 19:18

Gică Hagi şi Gică Popescu, imagine fabuloasă înainte de Galatasaray – Barcelona. Cum au apărut în locul unde au scris istorie! Mesajul „Baciului

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Hagi şi Popescu

  • Gică Hagi şi Gică Popescu, imagine fabuloasă înainte de Galatasaray – Barcelona
  • Cei doi au ajuns pe stadion
Gică Hagi şi Gică Popescu, imagine fabuloasă înainte de Galatasaray – Barcelona. Cei doi s-au fotografiat pe stadion, iar Popescu a postat imaginea pe reţelele de socializare.

Gică Hagi şi Gică Popescu, imagine fabuloasă înainte de Galatasaray – Barcelona

Împreună cu Gică Hagi la Istanbul, pe Ali Sam Yen…Galatasaray – Barca„, a scris Gică Popescu pe reţelele de socializare. 
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Gica Popescu (@gica.popescuromania)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi şi Gică Popescu, spectatori de lux la Galatasaray Istanbul – FC Barcelona

Gică Hagi și Gică Popescu au ajuns la stadion pentru a fi în tribune la meciul de gală Galatasaray – Barcelona, din manșa retur a optimilor UEFA Europa League.

Cei doi jucători legendari ai României au plecat la Istanbul cu un avion privat pus la dispoziție de oficialii clubului turc. Gică Hagi și Gică Popescu au jucat în timpul carierei atât la Galatasaray, cât și la Barcelona. Din acest motiv, “Baciul” spune că “voi avea inima împărțită în două” la partida de la Istanbul.

Reclamă

Gică Popescu are inima împărțită înaintea duelului de la Istanbul: “E greu!”

Gică Popescu a recunoscut că nu va putea avea o favorită în duelul dintre Galatasaray și Barcelona, ținând cont că alături de ambele echipe a trăit momente incredibile.

Reclamă

“E greu, după istoricul pe care l-am avut la cele două echipe. E greu să țin cu vreuna dintre ele. Barcelona, indiferent de adversarul pe care îl are în față, întotdeauna este favorită. Dar îi va fi greu, pentru că Galatasaray este în revenire de formă.

Este foarte plăcut când te duci la un meci în care nu ții cu nimeni și, indiferent cine câștigă, bucuria e aceeași. E frumos să vezi că clubul la care ai jucat și unde ai făcut performanțe nu te uită, iar la astfel de evenimente te bagă în seamă.

Se simte (n.r. – aprecierea), dupa atâția ani. Au trecut 20 de ani de când am plecat de la Istanbul și oamenii își amintesc de noi cu plăcere și fac astfel”, a spus Gică Popescu, la plecarea către Istanbul.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul din tur, din optimi, s-a încheiat cu o remiză albă, iar calificarea se va juca în “infernul” de la Istanbul.

În partida de pe Camp Nou, Alexandru Cicâldău a fost introdus pe teren în minutul 79, în timp ce celălalt român din lotul turcilor, Olimpiu Moruțan, a fost lăsat pe bancă. Galatasaray a reușit un joc excelent în manșa tur și chiar a reușit să marcheze pe final, dar golul a fost anulat pentru un offside.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite
Liga 1 • 14:40
Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi
"Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?" Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri
Fotbal • 10:08
„Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”