Închide meniul
VIDEO

Barcelona – Frankfurt | Filip Kostic, „călăul” catalanilor! Echipa lui Xavi, umilită pe Camp Nou. „Vulturii”, pe urmele lui Bayern!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 aprilie 2022, 23:44

Barcelona – Frankfurt | Filip Kostic, „călăul catalanilor! Echipa lui Xavi, umilită pe Camp Nou. „Vulturii, pe urmele lui Bayern!

Frankfurt a făcut spectacol pe Camp Nou, în Europa League

Profimedia

Barcelona – Frankfurt. E nebunie totală pe Camp Nou, iar cei 30.000 de fani nemţi prezenţi în tribune sunt în delir. „Vulturii” au marcat trei goluri până în minutul 67, iar echipa lui Xavi este aproape eliminată din Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Frankfurt a deschis scorul după numai 4 minute. Eric Garcia a comis fault în propriul careu, iar arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri. Kostic și-a asumat responsabilitatea și a transformat impecabil penalty-ul. A urmat apoi „bijuteria” lui Rafael Borre, în minutul 36, care a marcat un gol fabulos, de la 20 de metri.

Filip Kostic, „călăul” catalanilor în Barcelona – Frankfurt

În minutul 67, Filip Kostic a făcut-o K.O. pe Barcelona şi a dus scorul la 3-0. Atacantul a devenit primul jucător care reușește un gol și un assist într-un meci european, pe terenul catalanilor, după 13 ani. Juninho Pernambucano a fost ultimul jucător care a bifat această performanță.

VEZI AICI GOLUL MARCAT DE KOSTIC

Reclamă

Doar două echipe au reușit să înscrie cel puțin 3 goluri pe Camp Nou în stagiunea curentă. Ambele din Germania: Bayern Munchen și Eintracht Frankfurt.

„Vulturii” au dat lovitura pe Camp Nou în minutul 4

Barcelona – Frankfurt. Returul de pe Camp Nou a fost unul „exploziv”. „Vulturii” au dat lovitura în minutul 4, după ce defensiva lui Xavi a comis-o pentru a patra oară în ultimele 45 de minute.

Reclamă 4 / 0/3

Nebunia a început în minutul 3, când Eric Garcia a faultat în careu, iar nemţii au obţinut penalty. A fost a patra lovitură de la 11 metri comisă de defensiva lui Xavi în ultimele 45 de minute. Ultimele 3 au fost comise în victoria cu Osasuna din La Liga, 3-2.

În vârstă de 29 de ani, Filip Kostic a transformat fără probleme. Cei 30.000 de fani nemţi prezenţi în tribune au fost în delir.

Nemţii au invadat capitala Cataloniei! Atmosferă uluitoare creată de peste 30.000 de fani

Nebunie totală înainte de Barcelona – Frankfurt. Capitala Cataloniei a fost luată cu asalt de suporterii grupării din Bundesliga care doresc să-şi vadă favoriţii în meciul cu echipa antrenată de Xavi, în returul sferturilor de finală ale Europa League.

Peste 30.000 de fani ai celor de la Frankfurt au venit la Barcelona pentru meciul de pe Camp Nou. Imaginile cu suporterii nemţi au făcut înconjurul internetului.

Recomandări
  • Filip Kostic, „călăul” catalanilor
  • Echipa lui Xavi, umilită pe Camp Nou

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și