Închide meniul
VIDEO

Barcelona – Frankfurt | Început fulminant pe Camp Nou! „Vulturii” au dat lovitura în minutul 4, după ce defensiva lui Xavi a comis-o din nou. 30.000 de fani nemţi, în delir!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 aprilie 2022, 22:24

Barcelona – Frankfurt | Început fulminant pe Camp Nou! „Vulturii au dat lovitura în minutul 4, după ce defensiva lui Xavi a comis-o din nou. 30.000 de fani nemţi, în delir!

Frankfurt a deschis scorul în minutul 4 pe Camp Nou

Profimedia

Barcelona – Frankfurt. Returul de pe Camp Nou a fost unul „exploziv”. „Vulturii” au dat lovitura în minutul 4, după ce defensiva lui Xavi a comis-o pentru a patra oară în ultimele 45 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Returul a început de la scorul general de 1-1. În urmă cu o săptămână, Knauff a deschis scorul pentru Eintracht în minutul 48. Ferran Torres a restabilit egalitatea în minutul 66, din pasa lui De Jong.

Frankfurt a dat lovitura pe Camp Nou în minutul 4

Nebunia a început în minutul 3, când Eric Garcia a faultat în careu, iar nemţii au obţinut penalty. A fost a patra lovitură de la 11 metri comisă de defensiva lui Xavi în ultimele 45 de minute. Ultimele 3 au fost comise în victoria cu Osasuna din La Liga, 3-2.

În vârstă de 29 de ani, Filip Kostic a transformat fără probleme. Cei 30.000 de fani nemţi prezenţi în tribune au fost în delir.

Reclamă

VEZI AICI GOLUL MARCAT DE KOSTIC

Nemţii au invadat capitala Cataloniei! Atmosferă uluitoare creată de peste 30.000 de fani

Nebunie totală înainte de Barcelona – Frankfurt. Capitala Cataloniei a fost luată cu asalt de suporterii grupării din Bundesliga care doresc să-şi vadă favoriţii în meciul cu echipa antrenată de Xavi, în returul sferturilor de finală ale Europa League.

Reclamă 4 / 0/3

Peste 30.000 de fani ai celor de la Frankfurt au venit la Barcelona pentru meciul de pe Camp Nou. Imaginile cu suporterii nemţi au făcut înconjurul internetului.

Ce a declarat Xavi înaintea meciului din Europa League

Xavi şi-a avertizat jucătorii la conferinţa de presă şi i-a anunţat că e nevoie de o organizare defensivă fără greşeală pentru a putea obţine calificarea.

„Trebuie să ne apărăm mai bine. Să fim mai atenţi, mai bine poziţionaţi şi să punem o presiune mai ridicată. Jucând acasă, cred că ne putem descurca mai bine. Ei au spus că este cel mai important joc din istoria lor. Şi pentru noi este la fel.

M-a surprins atmosfera de la meciul tur. Nu am fost niciodată pe acel stadion. Au fost foarte agresivi şi ostili cu noi. Vom încerca să răspundem cu aceeaşi monedă„, a dezvăluit Xavi la conferinţa de presă, potrivit marca.com.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! Vezi toate știrile
Citește și