Închide meniul

Barcelona îl „betonează” pe Gavi. Contract fabulos pentru noua „perlă” de pe Camp Nou

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 octombrie 2021, 16:42

Barcelona îl „betonează pe Gavi. Contract fabulos pentru noua „perlă de pe Camp Nou

Barcelona îl betonează pe Gavi

Profimedia

Barcelona i-a oferit lui Gavi un contract pe cinci sezoane, a anunțat Fabrizio Romano. Salariul puștiului ar urma să crească de la an la an. Potrivit sursei citate, dorința jucătorului este să rămână pe Camp Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona „îl betonează” pe Gavi

Promovat de Ronald Koeman de la La Masia, Gavi a jucat deja 276 de minute în La Liga. A fost titular în trei dispute ale grupării blaugrana şi a reuşit să se facă remarcat. Puştiul minune al Barcelonei a fost în primul 11 şi în derby-ul cu Atletico, pierdut de echipa sa cu 0-2.

El a intrat în istorie la meciul Italia – Spania 1-2, din semifinalele Nations League. Selecţionerul „La Roja” l-a titularizat pe Gavi, tânărul care a devenit titular la Barcelona după plecările lui Lionel Messi şi Antoine Griezmann.

Pablo Martin Paez Gavira, cunoscut Gavi, a scris astfel o pagină de istorie. A devenit cel mai tânăr debutant din istoria primei reprezentative.

Gavi a scris istorie la naționala Spaniei

Gavi are numai 17 ani şi 62 de zile. Trimis pe teren încă din primul minut al meciului de pe Giuseppe Meazza, noul star al Barcelonei a doborât un record stabilit în 1936! Angel Zubieta debuta atunci la 17 ani şi 284 de zile.

Reclamă

”Gavi nu este viitorul, ci prezentul naționalei Spaniei”, a declarat antrenorul Luis Enrique depre tânărul titularizat la echipa națională deși adunase doar șapte meciuri la FC Barcelona.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și