Închide meniul

Ziua păcălelilor în Spania! Anunţul care a explodat în presa iberică: Kylian Mbappe, la Barcelona

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 decembrie 2022, 13:17

Ziua păcălelilor în Spania! Anunţul care a explodat în presa iberică: Kylian Mbappe, la Barcelona

Kylian Mbappe a primit un ultimatum de la PSG

Kylian Mbappe, într-un meci pentru PSG/ Profimedia

Ziua păcălelilor în presa din Spania: Barcelona a intrat în cursa pentru Kylian Mbappe! Jurnaliştii iberici au făcut un anunţ bombă, într-o zi în care sărbătoresc ”Ziua Sfinților Inocenți”, şi anume că starul lui PSG ar fi aproape de catalani, şi nu de Real Madrid, aşa cum s-a tot zvonit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este ştiu faptul că Kylian Mbappe a devenit din ce în ce mai nemulţumit la PSG, motiv pentru care s-a gândit să plece de pe Parc de Princes. Starul francez, care recent a fost desemnat golgheterul Campionatului Mondial, este dezamăgit de atitudinea oficialilor parizieni, şi vrea să se transfere.

Ziua păcălelilor în presa din Spania! Barcelona, pe urmele lui Kylian Mbappe

În presa din Spania, astăzi este ziua păcălelilor, iar jurnaliştii au scris un articol care face înconjurul lumii.

Jurnaliştii spanioli de la Mundo Deportivo au scris un articol amplu, prin care anunţă varianta unui transfer-bombă: Kylian Mbappe la Barcelona! Presa iberică notează faptul că starul francez ar putea fi noua vedeta de pe Camp Nou, după ce i-a lăsat cu un gust amar pe oficialii de la Real Madrid. Francezul părea extrem de aproape de a semna cu „galacticii” în vară, însă în cele din urmă a ales prelungirea contractului cu PSG.

Cu toate acestea, la doar o jumătate de sezon distanţă după ce oficialii parizieni l-au transformat pe Mbappe în cel mai bine plătit jucător de fotbal din lume, acesta se gândeşte la un nou angajament.

Reclamă

Un factor care contribuie la plecarea lui Kylian Mbappe de la PSG este reprezentat de faptul că vestiarul parizienilor este încărcat de vedete. După triumful de la Cupa Mondială, Lionel Messi este aproape de a-şi prelungi contractul cu PSG, contract care expiră la finele sezonului.

Aceeaşi sursă citată mai sus notează faptul că Mbappe nu ar fi de acord să împarte vestiarul echipei de club cu Karim Benzema, atacantul de la Real Madrid, care şi-a încheiat cu scandal aventura la naţionala Franţei. Mai degrabă, Mbappe ar fi dispus să colaboreze cu Robert Lewandowski, pe care l-a vrut în vară şi la PSG.

Totodată, presa din Spania anunţă faptul că Kylian Mbappe are stipulat în noul contract cu PSG o clauză prin care poate părăsi echipa în orice moment. Astfel, o plecare a sa de pe Parc de Princes se poate produce la sfârşitul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Cele trei condiţii puse de Kylian Mbappe, pentru a rămâne la PSG

Kylian Mbappe a pus trei condiţii cruciale pentru a nu pleca de la PSG, la sfârşitul sezonului. Starul Franţei este nemulţumit de atitudinea oficialilor de pe Parc de Princes şi cere mai multe schimbări de trupă.

Kylian Mbappe este extrem de nemulţumit la Paris, motiv pentru care a fost aproape de o plecare la puţin timp după ce şi-a prelungit contractul. Oficialii parizieni întârzie să-i plătească câteva milioane de euro starului Franţei, motiv pentru care chiar şi familia acestuia s-a arătat extrem de deranjată, anunţă okidiario.com.

Astfel, Kylian Mbappe le cere şefilor de la PSG să renunţe la Neymar, după cum anunţă presa din Spania. Oficialii francezi au încercat să-i găsească alt angajament starului brazilian şi în vară, însă niciun club nu s-a arătat interesat să-l cumpere pe acesta, din cauza salariului său colosal (aproximativ 30 de milioane de dolari).

Mai mult decât atât, Mbappe îl vrea pe Parc de Princes pe Harry Kane. Atacantul francez este nemulţumit de tactica pe care o aplică Christophe Galtier la PSG, iar venirea lui Kane la Paris l-ar determina să evolueze într-un sistem cu doi atacanţi, care este mult mai pe placul său.

În vară, Kylian Mbappe îl dorea pe Robert Lewandowski la Paris, însă atacantul polonez a ajuns în cele din urmă la Barcelona, acolo unde s-a integrat perfect în trupa lui Xavi.

În continuare, Zinedine Zidane ar fi a treia cerinţă a lui Kylian Mbappe. Deoarece nu se simte confortabil cu cerinţele actualului antrenor de la PSG, starul Franţei îl cere pe „Zizou” la Paris. Tehnicianul este liber de contract, şi au apărut zvonuri conform cărora ar putea prelua naţionala Franţei.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și