Închide meniul

Barcelona pregăteşte schimbul verii! Starul care vine pe Camp Nou pentru a-l convinge pe Messi să rămână

Gal Dorin Publicat: 17 august 2020, 11:09

Reclamă
Barcelona pregăteşte schimbul verii! Starul care vine pe Camp Nou pentru a-l convinge pe Messi să rămână

DPA Images / Michael Regan

Messi în timpul meciului cu Bayern din UEFA Champions League

Preşedintele Josep Maria Bartomeu, de altfel tot mai contestat după umilinţa cu Bayern scor 2-8 în sferturile Ligii, refuză să demisioneze până la începutul anului viitor când vor fi organizate alegeri şi are un plan pentru a domoli criticile până atunci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona îl vrea pe Neymar pentru ca Messi să rămână

Barca se gândeşte să le propună celor de la PSG un schimb Griezmann – Neymar, plus o sumă cuprinsă între 50 şi 60 de milioane de euro.

Catalanii sunt încrezători în şansele acestei mişcări, mai ales dacă Neymar şi-o va dori şi va pune presiune pe şefii PSG, conform ziarului catalan Sport.

Brazilianul a jucat pentru Barcelona între 2013 şi 2017, reuşind 105 goluri şi 77 de assist-uri în 185 de meciuri.

Neymar a plecat cu scandal de la Barcelona

După transferul în Franţa, Neymar a dat Barcelona în judecată. Starul brazilian a cerut returnarea a 43 de milioane de euro, bani ce reprezentau o parte din prima sa de reînnoire a contractului din 2016.

Reclamă

Neymar a pierdut însă procesul, tribunalul stipulând chiar că acesta este cel care trebuie să înapoieze 6.7 milioane de euro catalanilor.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! Vezi toate știrile
Citește și