Închide meniul

Bayern Munchen – Salzburg 7-1 | Borne uriaşe pentru campioana Germaniei! Recorduri incredibile pentru nemţi, după ce i-au distrus pe austrieci în optimile UEFA Champions League

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 martie 2022, 0:20 / Actualizat: 9 martie 2022, 1:32

Bayern Munchen – Salzburg 7-1 | Borne uriaşe pentru campioana Germaniei! Recorduri incredibile pentru nemţi, după ce i-au distrus pe austrieci în optimile UEFA Champions League

Bayern Munchen - Salzburg 7-1

Profimedia

Bayern Munchen a produs cel mai mult fotbal dintre toate echipele în Champions League, în ultimii trei ani. Din 2019-2020 și până în prezent, bavarezii au înscris 100 de goluri în competiție, cu 31 mai mult decât oricare altă echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern Munchen, mașinăria de fotbal din UEFA Champions League

În acest interval, Bayern a câștigat 26 de partide, cu patru mai mult decât oricare altă echipă. În sezonul 2019-2020, echipa de pe Allianz Arena și-a câștigat toate meciurile, 15, cucerind trofeul după o finală cu PSG, scor 1-0.

De asemenea, Bayern a ajuns la 20 de calificări în sferturile UEFA Champions League. Nicio altă echipă nu a mai ajuns în această fază a competiției de mai multe ori. Următoarea pe listă este Barcelona, cu 18 calificări.

Reclamă

Nu în ultimul rând, după 7-1 cu Salzburg, Bayern a ajuns la șapte partide când a înscris cel puțin șapte goluri într-un meci de UEFA Champions League.

 Robert Lewandowski, hat-trick în Bayern Munchen – Salzburg

Robert Lewandowski a înscris trei goluri încă din prima repriză a meciului Bayern Munchen – Salzburg. „Tripla” polonezului e cel mai rapid hat-trick din istoria Champions League. Precedentul record era în picioare de 25 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Primele două goluri ale lui Lewandowski au venit în minutele 12 și 21. Ambele au fost reușite din penalty-uri pe care tot starul polonez le-a scos. Golgheterul de 33 de ani a șutat de fiecare dată în colțul din drepta portarului.

Lewandowski a înscris al treilea gol în minutul 23, după o fază la care portarul lui Salzburg, Kohn, a fost depășit, iar balonul a ricoșat din bară direct la starul polonez, care a îndeplinit o simplă formalitate, cu poarta goală. În total, Lewandowski a avut nevoie de doar 11 minute ca să-și treacă în cont hat-trick-ul.

De asemenea, Lewandowski a ajuns la 12 goluri în actuala ediție a UEFA Champions League și a devenit noul golgheter al competiției. Polonezul s-a depășit pe Sebastien Haller de la Ajax, care avea 11 reușite.

Citește și:
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid Vezi toate știrile
Citește și