Închide meniul

Bayern se răzbună pe Barcelona după ce l-a pierdut pe Lewandowski! Bavarezii îl vor pe Ousmane Dembele

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 mai 2022, 12:39

Bayern se răzbună pe Barcelona după ce l-a pierdut pe Lewandowski! Bavarezii îl vor pe Ousmane Dembele

Ousmane Dembele e dorit la Bayern

Ousmane Dembele, într-un meci pentru Barcelona / Profimedia

Bayern se răzbună pe Barcelona după ce catalanii l-au ademenit pe Camp Nou pe Robert Lewandowski. Campioana Germaniei vrea „să-l fure” pe Ousmane Dembele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ousmane Dembele își va încheia contractul cu Barcelona la finalul sezonului, iar francezul încă nu a luat o decizie asupra viitorului său. Deși catalanii au vrut să scape de el, Dembele a „înflorit” odată cu sosirea lui Xavi, iar Barcelona vrea să-l păstreze.

Bayern se răzbună pe Barcelona după ce l-a pierdut pe Lewandowski și îl ia pe Ousmane Dembele

Conform Sky Sport, Bayern Munchen a intrat pe fir pentru a obține semnătura lui Ousmane Dembele. Bavarezii sunt gata să-i ofere un salariu care să-l ademenească în Bundesliga.

Bayern vrea astfel să se răzbune pe Barcelona, care e aproape să-l transfere pe Robert Lewandowski, cu care deja a ajuns deja la o înțelegere. Catalanii mai trebuie doar să se înțeleagă cu Bayern asupra sumei de transfer. Lewa și-a anunțat deja plecarea.

13 assist-uri are Ousmane Dembele pentru Barcelona în actuala stagiune, fiind cel mai bun pasator al catalanilor. Formația blaugrama l-a cumpărat de la Borussia Dortmund, în 2017, pentru 140 de milioane de euro.

Reclamă

Robert Lewandowski și-a anunțat plecarea de la Bayern Munchen

Robert Lewandowski a fost integralist în Wolfsburg – Bayern 2-2, în ultima etapă a sezonului în Bundesliga. Polonezul a anunțat că, probabil, acela a fost ultimul său meci în tricoul campioanei Germaniei.

„Este foarte posibil ca acesta să fi fost ultimul meu meci pentru Bayern. Nu sunt sigur 100%, dar probabil asta a fost. Vrem să găsim cea mai bună soluție pentru mine și pentru club„, a spus Robert Lewandowski, pentru Viaplay Sport Polska, citat de Fabrizio Romano.

344 de goluri în 372 de meciuri sunt cifrele lui Robert Lewandowski la Bayern Munchen.

Reclamă 4 / 0/3

Impresarul lui Robert Lewandowski a finalizat acordul cu Barcelona

Agentul lui Robert Lewandowski a ajuns la un acord verbal cu FC Barcelona, în vederea unui transfer pe Camp Nou în această vară, anunţă presa germană, citată de agenţia DPA.

Conform portalului Sport1, citat de Agerpres, agentul Pini Zahavi şi responsabilii clubului catalan s-au pus de acord în privinţa unui contract pe trei ani pentru Lewandowski.

Conform cotidianului catalan Sport, Barca nu doreşte să ofere mai mult de 23 de milioane de euro pentru transferul lui Lewandowski, ţinând cont de vârsta acestuia şi de faptul că mai are doar un an de contract cu Bayern, însă bavarezii ar fi dispuşi să renunţe la golgheterul lor doar pentru o sumă cuprinsă între 35 şi 40 de milioane de euro.

Golgheterul polonez, în vârstă de 33 ani, joacă din 2014 la Bayern Munchen, după ce a evoluat anterior la o altă grupare din Bundesliga, Borussia Dortmund. Contractul său cu campioana en titre a Germaniei expiră în iunie 2023.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și