Închide meniul

Benfica – Barcelona 3-0 | Întâlnire de urgenţă până la 4 dimineaţa după dezastrul din Portugalia. Lista lui Laporta pentru înlocuirea lui Koeman

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 septembrie 2021, 11:31

Benfica – Barcelona 3-0 | Întâlnire de urgenţă până la 4 dimineaţa după dezastrul din Portugalia. Lista lui Laporta pentru înlocuirea lui Koeman

Cum a vrut Barcelona să iasă din criză

Profimediaimages

Potrivit cotidianului catalan Sport, şefii Barcelonei s-au reunit de urgenţă la cantonamentul echipei, imediat după sosirea de la Lisabona. La discuţiie care s-au întins până după ora 04.00 a nopţii de miercuri spre joi au participat preşedintele Joan Laporta, vicepreşedintele Rafa Yuste, directorul de fotbal Mateu Alemany şi consilierul preşedintelui, Enric Masip.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceştia au analizat situaţia de pe banca Barcelonei şi posibilitatea ca Ronald Koeman să fie demis în următoarele ore, fără a aştepta măcar meciul cu Atletico Madrid, pogramat sâmbătă, pe Wanda Metropolitano, în LaLiga.

Benfica – Barcelona 3-0 | Xavi şi Roberto Martinez, favoriţi la preluarea Barcelonei

Favoriţii conducerii pentru înlocuirea lui Koeman sunt Xavi Hernández, fost jucător legendar al Barcei şi actual antrenor al echipei Al Sadd din Qatar şi Robert Martinez, selecţionerul Belgiei. Nu este exclusă nici varianta Andrea Pirlo, pe placul lui Laporta, dar care nu întruneşte consensul în cadrul clubului.

FC Barcelona a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-0 (1-0), de Benfica Lisabona, în etapa a 2-a a Grupei E a Ligii Campionilor. În celălat meci, Bayern a trecut, acasă, cu 5-0, de Dinamo Kiev.

Bayern conduce în clasament, cu şase puncte, Bnefica este pe locul 2, cu patru puncte, iar echipa lui Mircea Lucescu, ocupă locul 3, cu un punct. Catalanii sunt ultimii, fără niciun punct.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB Vezi toate știrile
Citește și