Închide meniul

Benfica – Dinamo Kiev 2-0 | „Un singur lucru mă îngrijorează!” Reacţia lui Mircea Lucescu, după înfrângerea de la Lisabona: „Puteam obţine mai multe puncte!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 decembrie 2021, 9:48

Benfica – Dinamo Kiev 2-0 | „Un singur lucru mă îngrijorează! Reacţia lui Mircea Lucescu, după înfrângerea de la Lisabona: „Puteam obţine mai multe puncte!

Mircea Lucescu ar putea să o antreneze pe Fenerbahce

Profimediaimages

Dinamo Kiev nu a putut ţine piept celor de la Benfica. Yaremchuk şi Moraes au marcat golurile victoriei care a dus-o pe Benfica în primăvara UEFA Champions League, iar pe Barcelona a trimis-o în Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu, după Benfica – Dinamo Kiev 2-0: „Sunt mulțumit de jocul nostru

Sunt satisfăcut de calitatea jocului echipei mele în cea mai puternică grupă din Liga Campionilor, au fost adversari dificili. Dar în niciun caz nu pot fi mulțumit de rezultate, pentru că puteam să obținem mai multe puncte. Totuși, n-ar trebui să uităm că întreaga noastră linie defensivă este formată din jucători tineri, care au între 19 și 21 de ani. Tinerețea lor și lipsa de experiență nu pot aduce deocamdată calitate în jocul defensiv.

Nu ar trebui să uităm că în aproape toate meciurile am jucat de la egal la egal cu echipe importante, printre cele mai bune din Liga Campionilor. Sunt mulțumit de jocul nostru, am observat progresul jucătorilor. Un singur lucru mă îngrijorează – încep să joace numai după ce dispare presiunea, după ce comit greșeli și primesc goluri„, a spus Mircea Lucescu conform site-ului oficial al celor de la Dinamo Kiev.

Citește și:

Echipele calificate în optimile de finală UEFA Champions League 2021-2022!

S-a terminat faza grupelor UEFA Champions League 2021-2022. În optimile de finală, ne așteaptă dueluri de foc. Iată cele mai tari scenarii înainte de tragerea la sorți.

Tragerea la sorți pentru optimile de finală UEFA Champions League este programată luni, 13 decembrie, la ora 13:00 (ora României), la Casa Fotbalului European din Nyon, Elveția. Evenimentul va fi transmis live pe site-ul uefa.com.

Reclamă

Tragerea la sorți include 16 echipe. Vor fi formate două urne: una dintre ele va cuprinde câștigătorii de grupă (echipele care vor fi capi de serie), iar celalaltă urnă va fi formată din restul de opt echipe care au terminat pe locul secund în grupele lor (outsiderele).

Nicio echipă nu poate juca cu un club din grupa lor sau orice altă echipă din aceeași țară. Orice alte restricții vor fi anunțate înaintea ceremoniei de tragere la sorți.

Capi de serie: Manchester City, Liverpool, Ajax, Real Madrid, Bayern, Manchester United, Lille, Juventus

Reclamă 4 / 0/3

Outsidere: PSG, Atletico Madrid, Sporting, Inter, Benfica, Villarreal/Atalanta, Salzburg, Chelsea

În grupa F, meciul decisiv dintre Villarreal și Atalanta a fost amânat cu o zi din cauza ninsorii. Una dintre cele două echipe va merge în optimile de finală, dar poate termina grupa doar pe locul al doilea.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și