Închide meniul

Bilbao – Real Madrid 1-0 | Gareth Bale a râs în hohote pe seama lui Eden Hazard, după ce starul belgian a fost scos la încălzire degeaba. Imaginile surprinse de spanioli

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 februarie 2022, 10:16

Bilbao – Real Madrid 1-0 | Gareth Bale a râs în hohote pe seama lui Eden Hazard, după ce starul belgian a fost scos la încălzire degeaba. Imaginile surprinse de spanioli

Gareth Bale, pe banca de rezerve a lui Real Madrid

Getty Images

Bale a râs în hohote în momentul în care Eden Hazard a fost trimis înapoi pe bancă de Carlo Ancelotti, după ce italianul îl scosese la încălzire de minute bune pe starul belgian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gareth Bale s-a amuzat pe seama lui Eden Hazard, în timpul meciului Bilbao – Real Madrid

Mutarea naturală ar fi fost introducerea pe final a lui Hazard în locul lui Vinicius Jr, venit de la meciurile echipei naționale. Și asta părea că se va și întâmpla, dar Ancelotti a renunțat din mers la idee.

Astfel că italianul l-a trimis înapoi pe bancă. Belgianul și-a salutat colegii, moment în care camerele celor de la El Chiringuito l-au surprins pe Gareth Bale râzând în hohote, un gest considerat nepotrivit, ținând cont de situația coechipierului său.

Cotele lui Gareth Bale și Eden Hazard s-au prăbușit

În urma situației tensionate de la Madrid, cota lui Bale s-a prăbușit pur și simplu și a ajuns la doar cinci milioane de euro. Asta după ce, în iulie 2016, transfermarkt.de îl cota la 90 de milioane de euro. În acest sezon, Bale a disputat doar trei meciuri în La Liga, marcând un gol.

Reclamă

De partea cealaltă, nici Hazard nu stă foarte bine. Cota lui era de 150 de milioane de euro, în octombrie 2018, iar acum a ajuns la doar 18 milioane de euro. În această stagiune, el a adunat 18 meciuri pentru ”galactici”, a marcat un gol și și-a trecut în cont și două assist-uri.

Real Madrid, eliminată în sferturile de finală ale Cupei Spaniei

Real Madrid a fost eliminată, joi seară, de echipa Athletic Bilbao, în deplasare, scor 1-0, în sferturile de finală ale Cupei Spaniei. Golul a fost marcat de Berenguer, în minutul 89.

“Avem probleme pentru că vrem să câştigăm toate competiţiile în care suntem implicaţi. Am câştigat Supercupa, suntem într-o situaţie bună în alte două competiţii şi nu cred că această înfrângere va avea consecinţe adverse. Consecinţa este că această înfrângere ne poate face mai puternici”, a declarat tehnicianul formaţiei madrilene, Carlo Ancelotti.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și