Închide meniul
VIDEO

„Blat la cel mai înalt nivel!”. Jucătorul a trimis din penalty direct în out de margine, apoi și-a pus mâinile în cap

Cosmin Cioboată Publicat: 15 iulie 2022, 17:40

„Blat la cel mai înalt nivel!. Jucătorul a trimis din penalty direct în out de margine, apoi și-a pus mâinile în cap

"Blat la cel mai înalt nivel!". Scene halucinante în Nigeria

"Blat la cel mai înalt nivel!". Scene halucinante în Nigeria / Facebook Sportbible

  • Jucătorul a trimis din penalty direct în out de margine, apoi și-a pus mâinile în cap
  • Scene halucinante pe un teren de fotbal: „Blat la cel mai înalt nivel!”

„Blat la cel mai înalt nivel!”, a fost concluzia la care au ajuns fanii fotbalului după una dintre cele mai bizare scene din istoria acestui sport. Un jucător a trimis din penalty direct în out de margine, apoi și-a pus mâinile în cap.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momentele uluitoare s-au petrecut într-un meci din Nigeria, disputat între Remo Stars și Ijebu United.

„Blat la cel mai înalt nivel!”. Scene halucinante pe un teren de fotbal

Cele două echipe s-au întâlnit în finala Cupei Statului Ogun. După 120 de minute, partida s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, iar câștigătoarea s-a decis la loviturile de departajare.

Reclamă

Ceea ce a urmat a făcut rapid înconjurul planetei. Jucătorii lui Remo Stars s-au „predat” la „loteria” penalty-urilor fără ca măcar să încerce să ascundă intenția de a-și lăsa adversarii să obțină trofeul.

Totul a început de la portarul lui Remo, care a rămas inert la primele 3 penalty-uri executate de Ijebu. Nici colegii săi n-au fost mai „inspirați” și au șutat execrabil. Punctul culminant a fost atins la cea de-a 3-a lovitură executată de Remo.

Reclamă

Jucătorul a șutat cât a putut, direct în out de margine, apoi și-a pus mâinile în cap ca și când ar fi fost surprins de propria execuție.

Motivul pentru care jucătorii lui Remo Stars s-au „predat” la penalty-uri

Ulterior s-a aflat motivul pentru care jucătorii lui Remo Stars au refuzat să își apere șansele la penalty-uri. Potrivit presei din Africa de Sud, a fost vorba despre un protest pus la cale de jucători față de modul în care arbitrii au condus meciul respectiv. Jucătorii lui Remo s-au simțit nedreptățiți în timpul partidei din Nigeria, motiv pentru care au ales să boicoteze loviturile de departajare.

Reclamă 4 / 0/3

Scenele incredibile din Nigeria s-au viralizat în timp record. Utilizatorii din mediul online au lansat critici acide la adresa jucătorilor lui Remo pentru atitudinea total nepotrivită de pe un teren de fotbal.

„Blat la cel mai înalt nivel!”, a „tunat” unul dintre ei.

„Ar fi putut s-o facă fără să fie atât de evident”, a scris alt utilizator.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ovidiu Burcă a răbufnit după înfrângerea suferită de Dinamo cu UTA
Liga 1 • 6 nov., 20:46
„Penalty oferit cadou. E scandalos!” Ovidiu Burcă a răbufnit după înfrângerea suferită de Dinamo şi a vorbit despre demisie
Verdictul specialistului, după penalty-ul controversat din UTA - Dinamo 2-1
Liga 1 • 6 nov., 20:27
Verdictul specialistului, după penalty-ul controversat din UTA – Dinamo 2-1! Care era decizia corectă
Penalty controversat cu care Mircea Rednic a răpus-o pe Dinamo
Liga 1 • 6 nov., 20:12
Penalty controversat cu care Mircea Rednic a răpus-o pe Dinamo! Ce s-a întâmplat în prelungirile meciului câştigat de UTA
Verdictul specialistului după ce Istvan Kovacs nu a acordat penalty pentru Petrolul
Liga 1 • 19 sept., 0:12
Verdictul specialistului după ce Istvan Kovacs nu a acordat penalty pentru Petrolul, în meciul cu CFR Cluj. Reacţie categorică!
Verdictul specialistului după penalty-ul acordat de Sebastian Colţescu în Farul - FCSB
Liga 1 • 18 sept., 0:01
Verdictul specialistului după penalty-ul acordat de Sebastian Colţescu în Farul – FCSB: „Penalty a la Colțescu. Cine e la VAR?”